reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
U mnie termin wypada na 11 marca według om. Moja młodsza córka ma urodziny 10 marca 😎.
W tygodniu zrobię betę, sprawdzę przyrost i zapisze się do lekarza 😁.
Czuję się oszołomiona bo już spisałam ten cykl na straty 😊.

A co u Ciebie przemawiało za z objawów.? No i testu
Wrażliwość na zapachy 🙈, zmiana smaków niektórych potraw noo.. I brak @. Piersi cały czas mam tkliwe a przed okresem to tylko 1-2 dni takie były, no i pełniejsze są 😁. Wspominałam nawet parę postów temu że mi kochane gofry nie bardzo smakowały 🤦‍♀️
A że zostal mi jeden test to stwierdziłam że zrobię popołudniu i jak ma być to będzie.

Witam i ja. Dzisiaj miałam dostać @ i nie przyszła. Już kilka dni temu odczuwałam ból piersi i lekkie pobolewanie brzucha, wiedziałam że jest szansa. No i dzisiaj na teście 2 kreseczki. Cieszę się a zarazem stresuję bo w kwietniu poroniłam w 5 tyg. Mam nadzieję że tym razem się jednak uda😊

reklama
Wrażliwość na zapachy 🙈, zmiana smaków niektórych potraw noo.. I brak @. Piersi cały czas mam tkliwe a przed okresem to tylko 1-2 dni takie były, no i pełniejsze są 😁. Wspominałam nawet parę postów temu że mi kochane gofry nie bardzo smakowały 🤦‍♀️
A że zostal mi jeden test to stwierdziłam że zrobię popołudniu i jak ma być to będzie.
To ja raczej nie mam wrażliwości raczej dopisuje mi apetyt. Cycuchy fakt bolą i zaczęły w sumie 2 dni temu więc trochę późno. Nie wiem już sama nie wierzę po prostu że z takiego białego hak śnieg testu nagle coś wyjdzie. W dodatku Przytulanki były tylko do polowy cyklu tak na styk bo później focha na męża miałam. Więc jakby coś się obsunelo to by nie było szans...wczoraj było przytulnie dla przyjemności po tygodniu posuchy,🤭pytam pozniej meza jak tam moj mikroklimat w środku powiedział tylko że ślisko.zmeczona w sumie jestem koło 18 zawsze ale pewnie dlatego że wstaje o 6. No cóż nic już nie zmienię. Pozostaje czekać

Do góry