reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Mi z 1 ciazy niby się sprawdziło ale nie ufam temu teraz niby dziewczynka A np ginekolog przy 1 ciąży mi powiedział że u męża w rodzinie tyle męskich genów ( mąż ma samych braci 3szt) że nam dziewczynka może za 4 razem wyjdzie więc jeśli by się okazało że teraz byłaby babeczka to bym uwierzyła. Za 1 razem po owulacji obstawiam że w najbardziej plodnym dniu wyszedł chłopiec teraz w sumie było i przed owu i w trakcie więc teoretycznie nie wiadomo który "rzut" by się załapał 😉
Cały czas myślę czy ta ciąża wypali brzuch prawie ci dzień boli 22 dc wczoraj doszły w końcu bóle piersi ale to moze byc przed @ i w nocy z przejęcia przysnilo mi sie ze mi sie szyjka tak obniżyła że prawie mi wypadala🤣 że niby na okres. Widać podprogowo że to przezywam skoro nawet mi sie śni.
No te urojone objawy są najgorsze...
Kiedy testujesz?

reklama
Ja tak samo ale powiem że już tak bym chciała ta ciążę żeby była i przebiegała ok że chłopca też mogę mieć. Mój synek kochany był fakt zarloczny budził się w nocy wiecznie na cycu . Ale mówią że synek jest mamy A córka taty. U Ciebie tez? Mamy w tym samym wieku. A Ty ile masz lat?
U mnie córy mamy są 😘😉

Ja mam 32 mąż 35. Synowie 10, 7 i 5 lat.
Ja od wczoraj mam masakrę okropnie się czuje głową boli cały czas, zmęczona jestem i jakby mnie ktos przez magiel przeciągnął. A jak się położę to mnie na wymioty muli. Za stara już jestem chyba na ciąże 🤰
Haha jak Ty za stara to ja też nie przesadzaj 😉minie.

A w jakich województwach mieszkacie. Któraś może zachodniopomorskie?

Ja tak samo ale powiem że już tak bym chciała ta ciążę żeby była i przebiegała ok że chłopca też mogę mieć. Mój synek kochany był fakt zarloczny budził się w nocy wiecznie na cycu . Ale mówią że synek jest mamy A córka taty. U Ciebie tez? Mamy w tym samym wieku. A Ty ile masz lat?
Ja mam 31 i czterolatka na pokładzie. Też cycus mamusi. Baaaaaardzo dlugo kp. Nie dało się go odstawić.

Oczywiście najważniejsze zdrówka. Ja się cały czas obawiam czy zobaczę serduszko. Przy pierwszej ciąży nie byłam świadoma jak bardzo często dochodzi do straty. Teraz czytam ile kobiet musiało przez to przejść i jestem przerażona

reklama
Ja mam 32 mąż 35. Synowie 10, 7 i 5 lat.
Ja od wczoraj mam masakrę okropnie się czuje głową boli cały czas, zmęczona jestem i jakby mnie ktos przez magiel przeciągnął. A jak się położę to mnie na wymioty muli. Za stara już jestem chyba na ciąże 🤰
To co ja mam powiedzieć 😉
Dzieci nastolatki a mi się zachciało 😉😄🙈

Do góry