Fajnie by było na messengerze zrobić grupę mam marcowych i tam sobie na bieżąco pisać i wymieniać się informacjami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Mam Córkę i Synka a teraz jest mi to obojętne ważne żeby tylko zdrowe byłoU nas jest odwrotnie. Urodziłam 3 córki, tylko najmłodsza była hiperwcześniakiem i nie dała rady.
Chcieliśmy synka, chociaż teraz to już nam wszystko jedno. Byle zdrowo rosło.
No zobaczymy jak zamknie się wątek ile będzie marcowekFajnie by było na messengerze zrobić grupę mam marcowych i tam sobie na bieżąco pisać i wymieniać się informacjami ☺
Ale miałby dziewczyn do rozpieszczania [emoji846]Ja mam 2 córki, narzeczony też 2 córki więc przydałby się chłopak [emoji3590]
Na początku jak zaczęliśmy rozmowy o wspólnym dziecku to bardzo chciał chłopca a teraz mu wszystko jedno byle zdrowe i nasze wspólneAle miałby dziewczyn do rozpieszczania [emoji846]
Hej ja nie robiłam bety nie pomogę w tej sprawie ale ostatnia @ była 22 mają owulavja gdzieś 5 tak by wychodziło heh zobaczymySuper A przy jakim poziomie hcg już u Ciebie było widać?
Nie pomogę bo bety nie robiłam kochanaSuper A przy jakim poziomie hcg już u Ciebie było widać?
Ooo Śląsk a skąd dokładniej?Ja również mam 32 lata jestem że Śląska mam 3 wspaniałych muszkieterów 11 8 i 5 lat teraz celowalismy na księżniczkę. Zobaczymy z chińskiego wychodzi a co mój zrobił hihi się zobaczy