reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Tak, sprawdził się u nas 5 razy w 100%. :yes:
Po 2 chłopakach, dzięki niemu udało się z dziewczynkami.
Znajomym też. Czemu nie, nikt nic nie traci a może zyskać upragnioną płeć maluszka.
Teraz chcieliśmy dziewczynkę, ale nie czekaliśmy do sierpnia, więc wypada chłopiec. :happy2: Chociaż okres był jeszcze w maju, więc może dziewczynka.

Kto Tobie wychodzi? :biggrin2:
Chciałabym żeby to była prawda, bo teraz by mi wypadała dziewczynka, a pierwszego mam synka [emoji846]

Znajomym też. Czemu nie, nikt nic nie traci a może zyskać upragnioną płeć maluszka.
Teraz chcieliśmy dziewczynkę, ale nie czekaliśmy do sierpnia, więc wypada chłopiec. :happy2:

Mi z 1 ciazy niby się sprawdziło ale nie ufam temu teraz niby dziewczynka A np ginekolog przy 1 ciąży mi powiedział że u męża w rodzinie tyle męskich genów ( mąż ma samych braci 3szt) że nam dziewczynka może za 4 razem wyjdzie więc jeśli by się okazało że teraz byłaby babeczka to bym uwierzyła. Za 1 razem po owulacji obstawiam że w najbardziej plodnym dniu wyszedł chłopiec teraz w sumie było i przed owu i w trakcie więc teoretycznie nie wiadomo który "rzut" by się załapał 😉
Cały czas myślę czy ta ciąża wypali brzuch prawie ci dzień boli 22 dc wczoraj doszły w końcu bóle piersi ale to moze byc przed @ i w nocy z przejęcia przysnilo mi sie ze mi sie szyjka tak obniżyła że prawie mi wypadala🤣 że niby na okres. Widać podprogowo że to przezywam skoro nawet mi sie śni.

Chciałabym żeby to była prawda, bo teraz by mi wypadała dziewczynka, a pierwszego mam synka [emoji846]
Ja tak samo ale powiem że już tak bym chciała ta ciążę żeby była i przebiegała ok że chłopca też mogę mieć. Mój synek kochany był fakt zarloczny budził się w nocy wiecznie na cycu . Ale mówią że synek jest mamy A córka taty. U Ciebie tez? Mamy w tym samym wieku. A Ty ile masz lat?

Teraz chcieliśmy dziewczynkę, ale nie czekaliśmy do sierpnia, więc wypada chłopiec. :happy2: Chociaż okres był jeszcze w maju, więc może dziewczynka.

No właśnie w moim wieku to czekanie mnie dobija więc teraz na dziewczynkę wychodzi a następny cykl chłopak.... Zobaczymy

reklama
Do góry