Szałwia88
Fanka BB :)
Bo to tak naprawdę chyba zalezy jaki plemnik dotrze, a nie haki wiek matki i miesiąc poczęciaU mnie się nie sprawdziło. Myślę że jest jakieś 50% szans, że się sprawdzi [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo to tak naprawdę chyba zalezy jaki plemnik dotrze, a nie haki wiek matki i miesiąc poczęciaU mnie się nie sprawdziło. Myślę że jest jakieś 50% szans, że się sprawdzi [emoji6]
No to 100 %Bo to tak naprawdę chyba zalezy jaki plemnik dotrze, a nie haki wiek matki i miesiąc poczęcia
Ja się z wami żegnam niestety...@ jednak się pojawił więc próbujemy dalej może uda się w kwietniu [emoji4] wszystkiego dobrego dla Was [emoji173]
Dziewczyny sprawdzalyscie chiński kalendarz płci? U większości moich znajomych i rodziny to się sprawdziło..
Chciałabym żeby to była prawda, bo teraz by mi wypadała dziewczynka, a pierwszego mam synka [emoji846]Tak, sprawdził się u nas 5 razy w 100%.
Po 2 chłopakach, dzięki niemu udało się z dziewczynkami.
Znajomym też. Czemu nie, nikt nic nie traci a może zyskać upragnioną płeć maluszka.
Teraz chcieliśmy dziewczynkę, ale nie czekaliśmy do sierpnia, więc wypada chłopiec. Chociaż okres był jeszcze w maju, więc może dziewczynka.
Kto Tobie wychodzi?
Mi z 1 ciazy niby się sprawdziło ale nie ufam temu teraz niby dziewczynka A np ginekolog przy 1 ciąży mi powiedział że u męża w rodzinie tyle męskich genów ( mąż ma samych braci 3szt) że nam dziewczynka może za 4 razem wyjdzie więc jeśli by się okazało że teraz byłaby babeczka to bym uwierzyła. Za 1 razem po owulacji obstawiam że w najbardziej plodnym dniu wyszedł chłopiec teraz w sumie było i przed owu i w trakcie więc teoretycznie nie wiadomo który "rzut" by się załapałTak, sprawdził się u nas 5 razy w 100%.
Znajomym też. Czemu nie, nikt nic nie traci a może zyskać upragnioną płeć maluszka.
Teraz chcieliśmy dziewczynkę, ale nie czekaliśmy do sierpnia, więc wypada chłopiec.
Kto Tobie wychodzi?
Ja tak samo ale powiem że już tak bym chciała ta ciążę żeby była i przebiegała ok że chłopca też mogę mieć. Mój synek kochany był fakt zarloczny budził się w nocy wiecznie na cycu . Ale mówią że synek jest mamy A córka taty. U Ciebie tez? Mamy w tym samym wieku. A Ty ile masz lat?Chciałabym żeby to była prawda, bo teraz by mi wypadała dziewczynka, a pierwszego mam synka [emoji846]
No właśnie w moim wieku to czekanie mnie dobija więc teraz na dziewczynkę wychodzi a następny cykl chłopak.... ZobaczymyTak, sprawdził się u nas 5 razy w 100%.
Teraz chcieliśmy dziewczynkę, ale nie czekaliśmy do sierpnia, więc wypada chłopiec. Chociaż okres był jeszcze w maju, więc może dziewczynka.
Kto Tobie wychodzi?
O to dasz znaćChciałabym żeby to była prawda, bo teraz by mi wypadała dziewczynka, a pierwszego mam synka [emoji846]