reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Pewnie że tak ;) u mnie bardzo wcześnie były w poprzednich ciążach, albo mega odrzucało mnie od mięsa. Tak jak w poprzednich ciążach szybko pojawiły się mdlosci, to teraz narazie nic
Ja pamiętam w 1 ciąży (niestety poronionej)
Miałam mega mdłości dlatego teraz się chce przygotować bo zapewne zaraz się zaczną ale za to zachcianek nie miałam.

reklama
Cześć dziewczyny :) moja ostatnia @ 26.05 :) wizyta u ginekologa 8.06 i duży pęcherzyk w jajniku :) 24.06 planowana następną @ ale 23.06 zobaczyłam dosłownie 3 krople krwi... Więc byłam pewna że się nie udało :( 25.06 wykonałam test :) I zobaczyłam 2 upragnione kreseczki 😍 wizytę mam 3.07 ale zastanawiam się czy to nie za wcześnie? 🤔
W ciąży z córcia pierwsza wizytę miałam w 5+3tc i było już widać serduszko ❤️

Przepraszam za błędy dopiero teraz widzę jak mi słownik w telefonie namieszal. Któraś z was miała bóle brzucha pare dni po owu i wyszla z tego ciąża?

Ja 8.06 pęcherzyk na jajniku więc owulacja na dniach a 11.06 potworny ból na dole brzucha... Od 15.06 bóle sutków(nie piersi) 😁 23.06 plamienie a 25.06 pozytywny test z konkretną kreska 😁

Ja 8.06 pęcherzyk na jajniku więc owulacja na dniach a 11.06 potworny ból na dole brzucha... Od 15.06 bóle sutków(nie piersi) 😁 23.06 plamienie a 25.06 pozytywny test z konkretną kreska 😁
Super gratulacje.
Ja nie wiem czy coś z tego u mnie będzie co dzien rano mierze temperaturę ladycomp i niby powinna wzrosnąć A jest na poziomie 36.6 36.5 nie wiem już sama brzuch pobolewa ale przynajmniej dziś 19 dc w ostatnim w 18 juz miałam okres zamiast 27 dnia. Ehh zobaczymy

Ja pamiętam w 1 ciąży (niestety poronionej)
Miałam mega mdłości dlatego teraz się chce przygotować bo zapewne zaraz się zaczną ale za to zachcianek nie miałam.
Przykro mi, ja niestety również poroniłam 2 lata temu. Straszne przeżycie, ale trzeba iść do przodu. Nasze aniołki czuwają nad nami :)
Witajcie nowe marcoweczki ;)

Wczoraj padlam dużo szybciej niż moje córy 😅 w nocy raz wstałam do toalety, a teraz najchętniej bym wróciła do spania :D spać spać spać.
Postanowiłam teraz bete zrobic we czwartek i druga w sb. Przyrost był więc poczekam te parę dni. W przyszłym tyg może też powtórzę i na 13 może termin u dok.

Super gratulacje.
Ja nie wiem czy coś z tego u mnie będzie co dzien rano mierze temperaturę ladycomp i niby powinna wzrosnąć A jest na poziomie 36.6 36.5 nie wiem już sama brzuch pobolewa ale przynajmniej dziś 19 dc w ostatnim w 18 juz miałam okres zamiast 27 dnia. Ehh zobaczymy
Będzie dobrze, u mnie też pobolewal jak na okres, to normalne. ;)

Rozumiem że nikt nie ma ? Kurczę boję się że to zwiastun czegoś złego
Przykro mi, ja niestety również poroniłam 2 lata temu. Straszne przeżycie, ale trzeba iść do przodu. Nasze aniołki czuwają nad nami :)
Witajcie nowe marcoweczki ;)

Wczoraj padlam dużo szybciej niż moje córy 😅 w nocy raz wstałam do toalety, a teraz najchętniej bym wróciła do spania :D spać spać spać.
Postanowiłam teraz bete zrobic we czwartek i druga w sb. Przyrost był więc poczekam te parę dni. W przyszłym tyg może też powtórzę i na 13 może termin u dok.

Również poroniłam 2 lata temu 😔 od 1.5 roku staraliśmy się z mężem o rodzeństwo dla córci i w końcu się udało 😍 w ciąży pozamacicznej od początku czułam że coś jest nie tak i czekałam 3 tyg na wizytę... W końcu dostałam silnych bóli i lekkiego plamienia :( Teraz MUSI być dobrze ☺️

Również poroniłam 2 lata temu 😔 od 1.5 roku staraliśmy się z mężem o rodzeństwo dla córci i w końcu się udało 😍 w ciąży pozamacicznej od początku czułam że coś jest nie tak i czekałam 3 tyg na wizytę... W końcu dostałam silnych bóli i lekkiego plamienia :( Teraz MUSI być dobrze ☺️
Przykro mi :(

Staram się ez wierzyć że tym razem będzie dobrze. My zaczęliśmy staranka na luzie 2 msc temu :p więc szybko poszło. Zobaczymy co będzie, teraz jestem w pracy i padam na twarz :D ale szczęśliwa, więc tragedii nie ma. A jak u Was dzisiejsze samopoczucie?

reklama
Cześć dziewczyny :) moja ostatnia @ 26.05 :) wizyta u ginekologa 8.06 i duży pęcherzyk w jajniku :) 24.06 planowana następną @ ale 23.06 zobaczyłam dosłownie 3 krople krwi... Więc byłam pewna że się nie udało :( 25.06 wykonałam test :) I zobaczyłam 2 upragnione kreseczki 😍 wizytę mam 3.07 ale zastanawiam się czy to nie za wcześnie? 🤔
W ciąży z córcia pierwsza wizytę miałam w 5+3tc i było już widać serduszko ❤

Gratulacje :) ja ostatni okres miałam 25 maja i kolejny powinnam mieć 23 czerwca. Też zobaczyłam dwie kreseczki i wizytę mam 13 lipca, rozpocznie się wtedy 8 tydzień więc już powinno być coś widać. Daj znać po wizycie jak tam :)

Do góry