reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

O proszę [emoji4]
Mój syn też jest oczkiem w głowie chociaż staram się wychowywać nie na samoluba to jednak jedynak i widzę że już ma swoje zagrywki do tego bunt i tak jest jak jest. Chociaż on by chciał sioste, ostatnio zmienił zdanie że jednak brata.[emoji23] martwi mnie różnica wieku jeśli by wyszło.... No i na pewno zazdrość nieunikniona. Jeszcze nie wie jakie zmiany by nastąpiły i że nie zawsze byłoby po jego to chyba najgorsze. Zastanawiam się też jak z przedszkolem czy w takiej sytuacji posylac czy skoro jest się w domu to zostawiać...eh dylematy. Ale ja mam jeszcze jakies 8-9 dni żeby się przekonać
Ja zostawiam go w przedszkolu. Nie wiem jak się będę czuła itd. chociaż na kilka godzin dziennie. Mamy bardzo fajne przedszkole, więc szkoda by było żeby stracił kontakt z dziećmi. Choć finansowo wolałabym żeby został w domu [emoji6]
Ja też się do ginekologa zapisuje dopiero po 13 lipca. Więc wszystko jeszcze niepewne

reklama
Ja zostawiam go w przedszkolu. Nie wiem jak się będę czuła itd. chociaż na kilka godzin dziennie. Mamy bardzo fajne przedszkole, więc szkoda by było żeby stracił kontakt z dziećmi. Choć finansowo wolałabym żeby został w domu [emoji6]
Ja też się do ginekologa zapisuje dopiero po 13 lipca. Więc wszystko jeszcze niepewne
Ja sie boje chorób przedszkolnych przyniesionych do domu. Zanim się zaczął korona mieliśmy jelitowke 3 razy mam dość. Jak jest w domu zdrowy jak ryba

Ja sie boje chorób przedszkolnych przyniesionych do domu. Zanim się zaczął korona mieliśmy jelitowke 3 razy mam dość. Jak jest w domu zdrowy jak ryba
U nas na szczęście chorób brak. Mimo że miał 1.5 roku jak poszedł do żłobka to do tej pory tylko katar w żłobku i bostonka z przedszkola. Tak to nam nie choruje

Hej dziewczyny ma któraś już mdłości?
Jak sobie radzicie?
Ja na szczęście w tej ciąży nie mam, ale w 2 pierwszych miałam i pomagał mi imbir, do tego rano przed wstaniem sucha bulka ;)

Ja dziś miałam niepohamowana ochotę na krewetki w sosie maslano czosnkowym, wczoraj i 2 dni temu na kiełbasę :D choć normalnie nie jestem fanem.

Generalnie w 2 pierwszych ciążach na zapach grilla niedobrze mi było, odrzucało strasznie, a teraz mi pachnie :D mniej mam ochotę na słodycze. Jak mam wybrać np kebaba z wołowiną czy ciasto ciastka albo czekoladę, bez zastanowienia wybiorę kebaba haha , a z dziewczynkami moimi miałam odwrotnie :D
Dodam, że nie jestem taka głodna jak myślałam że bede.
A jak u was z zachciankami?

Generalnie w 2 pierwszych ciążach na zapach grilla niedobrze mi było, odrzucało strasznie, a teraz mi pachnie :D mniej mam ochotę na słodycze. Jak mam wybrać np kebaba z wołowiną czy ciasto ciastka albo czekoladę, bez zastanowienia wybiorę kebaba haha , a z dziewczynkami moimi miałam odwrotnie :D
Dodam, że nie jestem taka głodna jak myślałam że bede.
A jak u was z zachciankami?
Ja po raz pierwszy od kilku lat zjadłam kabanosa ze smakiem [emoji846] normalnie nie lubię. W ciąży z synkiem mnie odrzuciło od mięsa. Ale tak w 6 tygodniu więc jeszcze czekam co się wydarzy [emoji6]

Ja na szczęście w tej ciąży nie mam, ale w 2 pierwszych miałam i pomagał mi imbir, do tego rano przed wstaniem sucha bulka ;)

Ja dziś miałam niepohamowana ochotę na krewetki w sosie maslano czosnkowym, wczoraj i 2 dni temu na kiełbasę :D choć normalnie nie jestem fanem.
Tak szybko mogą się pojawić zachcianki? Nawet nie wiedziałam :)

reklama
Do góry