reklama
U mnie normalnie jest tak że lubię słodycze, a teraz nie. Wogòle mnie nie ciagnieA i wczoraj jadłam gofra z bitą śmietana, uwielbiam. Ale śmietana miała jakiś inny smak, nie za bardzo mi smakowała a zawsze jeździmy do sprawdzonego miejsca .
Dziś mam mieć wyniki beta, mam nadzieję że wszystko dobrzeU mnie normalnie jest tak że lubię słodycze, a teraz nie. Wogòle mnie nie ciagnie
Dziewczyny robiłam wczoraj test, wyszedł negatywny, @ ma być 29 czerwca. Czy to możliwe, że wyszedł negatywny mimo ciąży? Odczuwam dziwne bóle brzucha,piersi i jest mi niedobrze. Może któraś miała podobnie.
A u Ciebie który to dzień cyklu? Wszystko mozliweDziewczyny robiłam wczoraj test, wyszedł negatywny, @ ma być 29 czerwca. Czy to możliwe, że wyszedł negatywny mimo ciąży? Odczuwam dziwne bóle brzucha,piersi i jest mi niedobrze. Może któraś miała podobnie.
Zrób bete rozwiane wszystkie wątpliwości [emoji16] ja byłam pewna że jestem w ciąży mimo że do @ jeszcze 5 dni bo miałam wymioty ogólnie marnie się czułam i mogłam spać non stop ( chociaż do teraz mam senność taka że hoho ) [emoji23] i strasznie blada jestem . Test zrobiłam i ja tam niby widziałam że coś się pokazało ledwo ledwo zauważyłam, poszłam zrobić wczoraj bete , ale niestety ujemna więc czekam jeszcze 5 dni na mrs. @ [emoji26]
Dziewczyny robiłam wczoraj test, wyszedł negatywny, @ ma być 29 czerwca. Czy to możliwe, że wyszedł negatywny mimo ciąży? Odczuwam dziwne bóle brzucha,piersi i jest mi niedobrze. Może któraś miała podobnie.[emoji4]
Kamy_czek
Fanka BB :)
No właśnie jak to jest z tymi testami.
Mnie korci strasznie żeby codziennie robić . Majątek stracę.
Jutro mam 25 dzień cyklu przy owulacji koło 14 dnia, robiłam testy i wszystkie objawy owulki były. Cykle mam od 25-35 dni nawet .
Myślicie ze test już może coś pokazać?
Z poprzednimi ciążami robiłam koło terminu miesiączki i były blade ale widoczne kreski.
Mnie korci strasznie żeby codziennie robić . Majątek stracę.
Jutro mam 25 dzień cyklu przy owulacji koło 14 dnia, robiłam testy i wszystkie objawy owulki były. Cykle mam od 25-35 dni nawet .
Z poprzednimi ciążami robiłam koło terminu miesiączki i były blade ale widoczne kreski.
reklama
Lepiej poczekać [emoji4]
No właśnie jak to jest z tymi testami.
Mnie korci strasznie żeby codziennie robić [emoji28]. Majątek stracę.
Jutro mam 25 dzień cyklu przy owulacji koło 14 dnia, robiłam testy i wszystkie objawy owulki były. Cykle mam od 25-35 dni nawet [emoji848].