reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Fabryczna dzieki za dokladna relacje :)
A jak czedto dokuczaja ci te twardnienia? Liczylas sobie ile to mniej wiecej dziennie i jak dlugo u ciebie trwają?

Miałam silne twardnienia, bo brzuch był jak twarda piłka kauczokowa i dokładnie mogłam wyczuć gdzie się kończy macica, ale nie trwało to dłuzej niż 5-10sek., bo natychmiast przechodziło po położeniu się na boku i rozluźnieniu. Tylko że też nie miałam pewności ile razy brzuch mi się spiął w ferworze prac domowych, a ja to pomyliłam z np. pełnym pęcherzem lub wariacjami malucha i dlatego chciałam, żeby gin zerknął na moją szyjkę.
Początkowo twardnień było do pięciu w ciągu dnia, a teraz przy magnezie mam jedno-dwa na dwa dni.

reklama
Miałam silne twardnienia, bo brzuch był jak twarda piłka kauczokowa i dokładnie mogłam wyczuć gdzie się kończy macica, ale nie trwało to dłuzej niż 5-10sek., bo natychmiast przechodziło po położeniu się na boku i rozluźnieniu. Tylko że też nie miałam pewności ile razy brzuch mi się spiął w ferworze prac domowych, a ja to pomyliłam z np. pełnym pęcherzem lub wariacjami malucha i dlatego chciałam, żeby gin zerknął na moją szyjkę.
Początkowo twardnień było do pięciu w ciągu dnia, a teraz przy magnezie mam jedno-dwa na dwa dni.

Faktycznie magnez i luteina pomaga, mi też jak dwa razy stwardnieje w ciągu dnia to luzik :-) u mnie faktycznie przyczyną ten pęcherz był dodatkowo że się spinało bo jeszcze dodatkowo lekarz dołożył furagine. A tak to nawet potrafiłam lezec i co godzinę mieć twardy brzuch

Dziewczyny jakie witaminy bierzecie, pewnie już było gdzieś ale zapytam jeszcze.
Ja biorę pregne plus i osobno pregne dha.
Może któraś bierze jakiś preparat gdzie jest połączenie, a i żeby żelaza było trochę więcej.?

Dziewczyny jakie witaminy bierzecie, pewnie już było gdzieś ale zapytam jeszcze.
Ja biorę pregne plus i osobno pregne dha.
Może któraś bierze jakiś preparat gdzie jest połączenie, a i żeby żelaza było trochę więcej.?

Ja biorę femibion 2 ale ponoć pragna jest lepsza od femibionu. Kiedyś czytałam o suplementacji u Pana tabletki, tam podał on składy i ocenił je. Ja biorę shit w porównaniu do tego co on pokazał. Ale nie stać mnie na tabsy za ponad stowe.

Ja biorę femibion 2 ale ponoć pragna jest lepsza od femibionu. Kiedyś czytałam o suplementacji u Pana tabletki, tam podał on składy i ocenił je. Ja biorę shit w porównaniu do tego co on pokazał. Ale nie stać mnie na tabsy za ponad stowe.
Ja biorę Femibion 2, uzupełniam go jeszcze dodatkowo od 20 tygodnia Simvitalem dha i ostatnio również magnezem z b6.

Ja biorę Femibion 2, uzupełniam go jeszcze dodatkowo od 20 tygodnia Simvitalem dha i ostatnio również magnezem z b6.

Można tak połączyć to ? Nie powiem ze bym chciała jednak więcej witamin dostarczać. Bo ja jedynie dodatkowo biore witamine C caly czas do femibionu i ten magneb6

Można tak połączyć to ? Nie powiem ze bym chciała jednak więcej witamin dostarczać. Bo ja jedynie dodatkowo biore witamine C caly czas do femibionu i ten magneb6
Ja cały czas łączę pregne plus z pregna dha i magne b6, właśnie chciałam jeden preparat ale widzę że te dha są osobno.

reklama
Do góry