Mary2094
Fanka BB :)
Oby Ci coś innego przepisała dobrego.Właśnie jadę po receptę na coś innego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby Ci coś innego przepisała dobrego.Właśnie jadę po receptę na coś innego
Ja u ginekologa miałam brany posiew z pochwy, bo długo nie mogłam pozbyć się grzybicy. Ale to ginekolog moze pobrać i płaci się dodatkowo iles za toDziewczyny mam pytanie ,jakie badanie można zrobić żeby stwierdzić grzybice .Robiłam badanie ogólne moczu i jest ok nie ma bakterii ale chciałam dla świętego spokoju sprawdzić w kierunku grzybicy i dzwoniłam do laboratorium czy posiew moczu jest na bakterie czy na grzybicę też i powiedziała że tylko bakterie a na grzybicę nie mają badania.Co o tym sądzicie myślałam że posiew moczu pokazuje i bakterie i grzyby..
A miałaś jakieś nieprawidłowości w badaniu ogólnym moczu np leukocty albo bakterie ?Grzybica daje jakieś objawy ?Ja u ginekologa miałam brany posiew z pochwy, bo długo nie mogłam pozbyć się grzybicy. Ale to ginekolog moze pobrać i płaci się dodatkowo iles za to
Najlepsze jest to ze nic mi nie wyszło, że niby bakterii zero. Mi grzybica na tyle dala popalić ze az mnie paliło w podbrzuszu bo się tak rozkręciłaA miałaś jakieś nieprawidłowości w badaniu ogólnym moczu np leukocty albo bakterie ?Grzybica daje jakieś objawy ?
Można coś bez recepty kupić na to zapobiegawczo ?Najlepsze jest to ze nic mi nie wyszło, że niby bakterii zero. Mi grzybica na tyle dala popalić ze az mnie paliło w podbrzuszu bo się tak rozkręciła
O 17ej odbiorę znowu jakieś inne czopki z apteki, pobrała mi posiew z pochwy.Oby Ci coś innego przepisała dobrego.
Właśnie dziś miałam wymaz z pochwy na posiew. Czeka sie kilka dni na wynik, posiew pokaże czy bakterie i grzyby i jakie.Dziewczyny mam pytanie ,jakie badanie można zrobić żeby stwierdzić grzybice .Robiłam badanie ogólne moczu i jest ok nie ma bakterii ale chciałam dla świętego spokoju sprawdzić w kierunku grzybicy i dzwoniłam do laboratorium czy posiew moczu jest na bakterie czy na grzybicę też i powiedziała że tylko bakterie a na grzybicę nie mają badania.Co o tym sądzicie myślałam że posiew moczu pokazuje i bakterie i grzyby..
Jak na chwile obecną odpukać uspokaja się sytuacja. Mam nadzieję ze mniej będzie dopadać. A co teraz Ci przepisała?O 17ej odbiorę znowu jakieś inne czopki z apteki, pobrała mi posiew z pochwy.
A u Ciebie jak te twardnienia?
A miałaś jakieś nieprawidłowości w badaniu ogólnym moczu np leukocty albo bakterie ?Grzybica daje jakieś objawy ?