reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja to samo nic nie kupuje bo się boję.
Ty leżałaś na tą grzybice w szpitalu?
Strasznie mi dziś dokucza po tej 1 tabletce clortimazolum, aż się boję zaaplikować to co odbiorę o 17ej z apteki.
Tak leżałam, bo mnie tak zaatakowało pomimo różnych specyfików. Może będziesz miała po tej innej globulce lepiej, oby tak było:-)

reklama
Jeszcze z mężem nam strach na to nie pozwala, po nowym roku raczej się za to zabierzemy
Ja też się boje jestem po dwóch poronieniach późniejszych i 7 ciążach biochemicznych ale w końcu trzeba zacząć ,ja nawet jeszcze czasami nie mogę w to uwierzyć ..Dopiero teraz zaczynam się odzywać wcześniej po prostu nie mogłam.

Ja też się boje jestem po dwóch poronieniach późniejszych i 7 ciążach biochemicznych ale w końcu trzeba zacząć ,ja nawet jeszcze czasami nie mogę w to uwierzyć ..
Też czasem człowiek jeszcze w to nie wierzy :-) ale musi jak młodzież zacznie się w brzuszku ruszać. Teraz kochana duzo radości przed Toba! :-)

Też czasem człowiek jeszcze w to nie wierzy :-) ale musi jak młodzież zacznie się w brzuszku ruszać. Teraz kochana duzo radości przed Toba! :-)
Ja też ci tego zycze.Dzisiaj pierwszy raz kupowałam w sklepie z mężem bo wcześniej to przez internet ale to tylko parę rzeczy kupiłam.Dotarlo do mnie jak mąż się cieszy .

Ja też ci tego zycze.Dzisiaj pierwszy raz kupowałam w sklepie z mężem bo wcześniej to przez internet ale to tylko parę rzeczy kupiłam.Dotarlo do mnie jak mąż się cieszy .
Tak jak mój, że czatuje kiedy obniżka będzie na wozek który chcemy bo będzie black friday niebawem i on już w blokach startowych by zamawiać 😂

Tak leżałam, bo mnie tak zaatakowało pomimo różnych specyfików. Może będziesz miała po tej innej globulce lepiej, oby tak było:-)
Właśnie córka pojechała, mi do apteki odebrać. Napisze co może miałaś to samo.
Oby u mnie nie skończyło się szpitalem z tym grzybem bo póki co piecze jak diabli😩

reklama
Do góry