Monia83.37
Fanka BB :)
Na maila przychodzi wiadomość z linkiemGdzoe w ogóle jest to prywatne forum?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na maila przychodzi wiadomość z linkiemGdzoe w ogóle jest to prywatne forum?
Jak możemy się dodać?Na liste się nie wpisałas i też chyba mnie nie oznaczalas nigdzie?
Była lista na którą chętne dziewczyny się wpisywałyJak możemy się dodać?
No okej. Tylko ja tu nie zaglądam np codziennie ;-) Dlatego pytam, gdzie jest możliwość się dodać.Była lista na którą chętne dziewczyny się wpisywały
No okej. Tylko ja tu nie zaglądam np codziennie ;-) Dlatego pytam, gdzie jest możliwość się dodać.
3 dniA długo czekałaś na wyniki posiewu? Ja akurat dzisiaj robiłam i jestem ciekawa kiedy faktycznie będą, bo Pani w laboratorium przekazała że ok. tygodnia a mi się to wydaje strasznie długo
PopieramTen temat zamkniętej grupy był wałkowany ze 2 tygodnie z takim zamierzeniem, przynajmniej ja tak zrozumialam, zeby dziewczyny zaangażowane na forum mialy mozliwosc podzielenia sie troche bardziej prywatą możesz zgłosić się do @MamaTolka bo ona pomagała nam ogarnąć forum. Jednak ja sama zaczynam mieć wątpliwości jaki cel ma forum prywatne w ktorym obserwatorami są osoby które udzielają się raz na 2 tygodnie albo po prostu obserwują. Jasne że nie zawsze się ma ochotę pisać i nie zawsze jest się czym dzielić ale ja nie wiem czy dla mnie samej komfortowe jest uczestniczenie w grupie prywatnej w której wiele osób jest po to żeby być i obserwować;(
Chyba lekka przesada Ja nie zyje forum i internetem. Szczerze mówiąc, dzięki za nakreślenie sytuacji. Wszystkiego dobregoTen temat zamkniętej grupy był wałkowany ze 2 tygodnie z takim zamierzeniem, przynajmniej ja tak zrozumialam, zeby dziewczyny zaangażowane na forum mialy mozliwosc podzielenia sie troche bardziej prywatą możesz zgłosić się do @MamaTolka bo ona pomagała nam ogarnąć forum. Jednak ja sama zaczynam mieć wątpliwości jaki cel ma forum prywatne w ktorym obserwatorami są osoby które udzielają się raz na 2 tygodnie albo po prostu obserwują. Jasne że nie zawsze się ma ochotę pisać i nie zawsze jest się czym dzielić ale ja nie wiem czy dla mnie samej komfortowe jest uczestniczenie w grupie prywatnej w której wiele osób jest po to żeby być i obserwować;(
Chyba lekka przesada Ja nie zyje forum i internetem. Szczerze mówiąc, dzięki za nakreślenie sytuacji. Wszystkiego dobrego