reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dzisiaj mam to samo, od 2 w nocy nie śpię, zasnęłam po północy i znowu mam oczy na zapałki 🙈
Łącze się z wami z tym brakiem snu... ale u mnie to kwestia chorego psa który zjadł coś i miał problemy z żołądkiem... a do tego doszła reakcja na leki i w nocy nawet się nie poruszył... także u mnie tez nocka zarwana... dzisiaj już jest lepiej wiec liczę na lepszy sen😀

reklama
Miałam już nie czytać internetow ale nie byłabym sobą 😂 tętno płodu 160 nie za dużo ? Lekarz nie wspomniał nic
U mnie 164 i lekarz powiedział ze jest super😀
Juz nie da się ukryć ❤ ja to wyglądam jak w 6 miesiącu 🤦‍♀️ ale zawsze szybko mi brzuch wywalało...
Dzis rozmawiałam z koleżanką , urodziła rok temu córeczkę. I mowie jej za chyba chlopak będzie a ona się śmieje ze jej Laura do 30tc miala być chłopakiem 🤯 dwa razy lekarz mowil jej ze chłopak. 🤣🤣 słyszałyście o takich przypadkach ? Kiedy ok rozumiem ale teraz ?
Moja koleżanka miała koleżankę która dowiedziała się 2 tyg przed porodem ze jednak będzie chłopak... a tu cała wyprawka na różowo... dlatego ja chyba będę kupować w neutraln
Powiem Wam coś :>
Kocham Święta Bożego Narodzenia, z resztą jesień tez...
Siedzę i oglądam ozdoby świąteczne 🙊🙉🙈 😂😂😂
Hahaha czyli widzę ze nie jestem sama 🤣😀 mąż czasami patrzy na mnie z niedowierzaniem ale dla mnie to super czas 😀😁
Mam pytanie z innej beczki szczepicie się przeciwko grypie mąż mówi że to świństwo i żebym się nie szczepiła ale teściowa moja babcia i mama się szczepią i nic im nie jest już nie wiem czy się zaszczepić co wy sądzicie?
Powiem szczerze ze ja się nie sCzepie ale to dlatego ze jak się zaszczepiłam to łapałam dosłownie wszystko co było w powietrzu... 3 jelitówki, non stop gardło i zapalenia... a jak się nie szczepie to choba się mnie nie tyka... ja chyba inaczej reaguje na te sZczepionki 😂

Ja Zawsze mówię ze ciąża to nie choroba 🙈🙈
I tak tez uważam, no w moim przypadku na pewno nie. Ta kobieta to naprawdę ewenement.
ja nie lubię jak ktoś mówi „nie rób tego w ciąży jesteś” itp. ja jeżdżę na rowerze często, delikatnie teraz i rzadko. Nie jeżdżę już szybko, specjalne alejki żeby sobie pojeździć a żeby się nie wywrócić.jak się o tym koleżanka dowiedziała to mi powiedziała ze jestem poje...ale jak ona malowała cały dom w ciąży,rękami sięgała wysoko przy tym to było ok. Każdy robi jak uważa.
Jak się dobrze kobieta czuje to na pewno nie traktuje ciąży jak choroby. To ze ciężko, ze słabo czasami to normalne - przynajmniej według mnie
Mnie to aż coś trafia jak ktoś tak mówi, bo ja przerzygalam 3 miesiące dosłownie non stop, i myślałam że umrę wtedy i też wiele osób mówiło to cudowne zdanie Tylko nikt nigdy nie poczuje tego jak inna osoba się czuje, sporo kobiet ma dolegliwości, które uniemożliwiają normlanie funkcjonowanie w ciąży. I jest to gorszy stan niż choroba typu grypa. To, że Ty się dobrze czujesz i masz szczęście że możesz robić wszystko nie oznacza że ktoś inny ma tak samo. Są rzeczy, ktorych nie można robić w ciąży i po coś są te zakazy. Co do roweru czy malowania to nie będę już komentować każdy robi jak uważa 😇😇😇

Mnie to aż coś trafia jak ktoś tak mówi, bo ja przerzygalam 3 miesiące dosłownie non stop, i myślałam że umrę wtedy i też wiele osób mówiło to cudowne zdanie Tylko nikt nigdy nie poczuje tego jak inna osoba się czuje, sporo kobiet ma dolegliwości, które uniemożliwiają normlanie funkcjonowanie w ciąży. I jest to gorszy stan niż choroba typu grypa. To, że Ty się dobrze czujesz i masz szczęście że możesz robić wszystko nie oznacza że ktoś inny ma tak samo. Są rzeczy, ktorych nie można robić w ciąży i po coś są te zakazy. Co do roweru czy malowania to nie będę już komentować każdy robi jak uważa 😇😇😇
Dokładnie każda ma inny organizm i każda przechodzi inaczej ja w 1 ciąży mogłabym góry przenosić a w tej mogła bym spać 😴 😂 w drugiej ciąży z synem przeleżałam prawie całą w szpitalu wiec nawet nie ma o czym mówić. A jak są nawiedzone matki i robią jak robią to. W razie jak się coś stanie pretensje tylko do siebie 🤷‍♀️🤷‍♀️

.
.
PS. Myślałam że tylko ja o tej porze nie śpię ale obudził mnie głód jak zwykle 🙉🙉🙈

Dokładnie każda ma inny organizm i każda przechodzi inaczej ja w 1 ciąży mogłabym góry przenosić a w tej mogła bym spać 😴 😂 w drugiej ciąży z synem przeleżałam prawie całą w szpitalu wiec nawet nie ma o czym mówić. A jak są nawiedzone matki i robią jak robią to. W razie jak się coś stanie pretensje tylko do siebie 🤷‍♀️🤷‍♀️

.
.
PS. Myślałam że tylko ja o tej porze nie śpię ale obudził mnie głód jak zwykle 🙉🙉🙈
Mnie obudziło na siku i po drodze zjadłam taki duży kawał czekolady... 🤣🤣🤣i tak już się kręciłam, ale zaraz będę się zmuszać usnąć 😭🤣

reklama
Do góry