reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny a ogólnie nie moZna pic czarnej? Ja ja pije dwa razy dziennie bo dla mnie dzień bez herbaty nie moZe istnieć (kawy nie pije w ogóle). I nie można??
Wszystko można ,ja tez pije herbate normalnie i kawe tak jak wcześniej. Od kubka czy 2herbaty swiat sie nie zawali bez przesady🙂

reklama
Moj tez powiedział ze przy porodzie nie będzie bo znając mnie to będę się darła na niego... 😂 ran mówi rak a raz inaczej ze chce być... oni tak naprawdę chyba sami nie wiedza czego chcą😂
Oni chyba maja większe zmiany nastrojów niż my 😂😂😂 dzisiaj siedzi mój, podchodzę pytam co taki zły. Słyszę „wydaje Ci się” wiec wychodzę na co on „a jak nie mam być zły skoro zapomniałaś ze w ciąży jesteś”. A ja ze co? Ze co zapomniałam? Na co on „więcej tej coli więcej”. 😏😏😏😏

Mnie czarna herbata ratowała jak miałam mdłości. Lubię czarna herbatę. Teraz pije rooibos jakos od tygodnia. Jednak nadal czasami zrobię sobie czarną.
Kurde 3 dni mnie brzuch nie bolał a teraz boli podbrzusze, nospa wzięta.

Faceci to są naprawdę z innej planety. Chciałabym żeby mój mnie wspierał był przy porodzie...marzenie.

Oni chyba maja większe zmiany nastrojów niż my 😂😂😂 dzisiaj siedzi mój, podchodzę pytam co taki zły. Słyszę „wydaje Ci się” wiec wychodzę na co on „a jak nie mam być zły skoro zapomniałaś ze w ciąży jesteś”. A ja ze co? Ze co zapomniałam? Na co on „więcej tej coli więcej”. 😏😏😏😏
Z colą mam to samo rano otwieram widzi to a wieczorem a gdzie ta cola co rano otwieralas 😄 No i gadanie że cola niezdrowa itp że wodę mam pić. Jak mu przetłumaczyć że ja muszę ta cole wypić 🤔

Z colą mam to samo rano otwieram widzi to a wieczorem a gdzie ta cola co rano otwieralas 😄 No i gadanie że cola niezdrowa itp że wodę mam pić. Jak mu przetłumaczyć że ja muszę ta cole wypić 🤔
Ja tesknie za cola, czasami mam chęć wypić cos wlasnie bardzo gazowanego ale łyk i odpadam 😒 a tak mam chęć... woda juz mi tak nie idzie jak na początku. Teraz ta herbata od paru dni codziennie wieczór. W sumie kolacji nie jem po 18.00 bo mi się nie chce tylko ta herbatka wystarczy 🙂 I tak moge stwierdzić że każda ciaza inna. Z córką cola szła litrami, z synem soki a teraz woda jak do tej pory. Sok jedynie świeżo wyciskany pomarancza z grejpfrutem, te kupne bleee nie idą... jeśli chodzi o jedzenie to zachcianki mam na słodkie. Co przed ciąża mogło dla mnie nie istnieć... a po za tym to nie mam zabardzo zajawki na jedną potrawę. Jest tak ze teraz chce np kanapkę z pasztetem i majonezem a juz następnym razem mi nie idzie.

Ja tesknie za cola, czasami mam chęć wypić cos wlasnie bardzo gazowanego ale łyk i odpadam 😒 a tak mam chęć... woda juz mi tak nie idzie jak na początku. Teraz ta herbata od paru dni codziennie wieczór. W sumie kolacji nie jem po 18.00 bo mi się nie chce tylko ta herbatka wystarczy 🙂 I tak moge stwierdzić że każda ciaza inna. Z córką cola szła litrami, z synem soki a teraz woda jak do tej pory. Sok jedynie świeżo wyciskany pomarancza z grejpfrutem, te kupne bleee nie idą... jeśli chodzi o jedzenie to zachcianki mam na słodkie. Co przed ciąża mogło dla mnie nie istnieć... a po za tym to nie mam zabardzo zajawki na jedną potrawę. Jest tak ze teraz chce np kanapkę z pasztetem i majonezem a juz następnym razem mi nie idzie.
Ja właśnie zjadłam kilka korniszonów i kilka łyżeczek nutelli. Na raz....

Nie przetłumaczysz, nawet nie próbuj 😉😉🙃
Ja tez muszę a dzisiaj to miałam ochotę na szklaneczkę z lodem i dopiero co otwarta cola, jednym duszkiem wypiłam. Akurat wszedł do kuchni (bo chyba usłyszał jak otwierałam i musiałam sprawdzić czy się nie myli) 🤣🤣🤣

reklama
Ej wiecie.co tak leżę.i jakaś dziwna panika mnie ogarnia...boli to podbrzusze jest ten krwiak I niby mam.2 zdrowych dzieci A.co jeśli teraz będzie chore? Nie wiem przeziernosc wyjdzie zła, nie będzie kości nosowej no.milion obaw nagle...jak nigdy!

Do góry