reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

My jak zwykle ssiemy kciuka 😂 niestety dużo leżeć mało dźwigać ciężko przy dwójce dzieci mam nisko łożysko i dostałam duphaston

Załączniki

• IMG_20200828_184427.jpg
    IMG_20200828_184427.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 85
reklama
Dziewczyny ze zrezygnowalyście całkowicie z herbaty? Ja piję codziennie czarna ale nie ciemną bo nie lubię. Nie wiem co mogłabym pić ciepłego...jak tak czytam czasem to czarna nie, zielona nie, owocowa Boże broń...nie wiem, co pić?

Ja często pije czerwoną, ale czarna id czasu do czasu też. W pierwszej ciąży nie wiedziałam że nie można i piłam non stop czarną bo ja uwielbiam herbatę. Ale czemu nie można?

Dziewczyny ze zrezygnowalyście całkowicie z herbaty? Ja piję codziennie czarna ale nie ciemną bo nie lubię. Nie wiem co mogłabym pić ciepłego...jak tak czytam czasem to czarna nie, zielona nie, owocowa Boże broń...nie wiem, co pić?
Pije herbatę bo uwielbiam no nie dajmy się zwariowac

reklama
Gratuluję udanych wizyt!!
Ale słodkie bobaski 😍

Co do herbaty to ja jej prawie w ogóle nie pije. Miesiącami mogę nie pic herbaty odkąd zaczęłam pic kawę. Ale dzisiaj zrobiłam sobie z sokiem malinowym i dobra.

Do góry