reklama
słyszałam, że na początku ciąży może wyjść tak samo jak wszelkie infekcje. Trzymam mocno kciuki za testowanie w moją rocznicę ślubuHej dziewczyny ja wciąż czekam do 11 lipca wtedy powinnam dostac okres i będę robić test. Nie odczuwam żadnych objawów. Jedynie dwa dni temu wyszła mi opryszczka, myślicie ze może to być jeden z objawów czy raczej tego ze sobą nie łączyć?
K
Katijah
Gość
Możliwe, że powiązaneHej dziewczyny ja wciąż czekam do 11 lipca wtedy powinnam dostac okres i będę robić test. Nie odczuwam żadnych objawów. Jedynie dwa dni temu wyszła mi opryszczka, myślicie ze może to być jeden z objawów czy raczej tego ze sobą nie łączyć?
krasulkaa
Fanka BB :)
No na własne też nie wiem dorobić czy na te betę iść i kiedy do lekarza ☹ dziś 4+4 wiem wczesnie na lakarza ale sprawdzic czy wszystko na swoim miejscu..
Kobitki dopada mnie senność w ciągu dnia
Jest 12 a ja ledwo oczy trzymam otwarte A tu papiery w pracy czekają..
Co z tą kawka w ciąży? Najczęściej pije czarna parzonabo ona stawia na nogi... ale już sama nie wiem ile moge☹
Kobitki dopada mnie senność w ciągu dnia
Jest 12 a ja ledwo oczy trzymam otwarte A tu papiery w pracy czekają..
Co z tą kawka w ciąży? Najczęściej pije czarna parzonabo ona stawia na nogi... ale już sama nie wiem ile moge☹
Marvelka89
Fanka BB :)
Tez wczesniej nie zwracalam uwagi dopoki mi homocysteina wysoka nie wyszla i zaleceniem bylo zbic wlasnie kwasem foliowym, ten zwykly nie pomagal wrecz podnosil sie wynik po nim, natomiast ten mi przypasowal dlatego go caly czas biore ktoras z was miala problem z homocysteiną lub ma mutację genu PAI 1? A moze ktos bierze zastrzyki z heparyny?Powiem szczerze ze ja tez i jak skończę ten to kupię normalny i nie będę się rozdrabniac ginekolog powiedział żeby brać obojętnie który byle by go brać.
Jak bardzo chciałam zajść w ciążę nagle ogarnęło mnie przerażenie jak ja dam radę z 3
Też się zastanawiam ale kto jak nie my kobiety damy radę heh będzie wesołoJak bardzo chciałam zajść w ciążę nagle ogarnęło mnie przerażenie jak ja dam radę z 3
Mam całe usta w opryszczce . Każda ciąza się u mnie tak zaczynałasłyszałam, że na początku ciąży może wyjść tak samo jak wszelkie infekcje. Trzymam mocno kciuki za testowanie w moją rocznicę ślubu
A jaka masz różnice wieku u dzieci ?Też się zastanawiam ale kto jak nie my kobiety damy radę heh będzie wesoło
reklama
K
Katijah
Gość
Damy radę....Jak bardzo chciałam zajść w ciążę nagle ogarnęło mnie przerażenie jak ja dam radę z 3
Mnie przeraża mój wiek ale co tam, macierzyństwo odmładza