reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Hej dziewczyny ja wciąż czekam do 11 lipca wtedy powinnam dostac okres i będę robić test. Nie odczuwam żadnych objawów. Jedynie dwa dni temu wyszła mi opryszczka, myślicie ze może to być jeden z objawów czy raczej tego ze sobą nie łączyć?

reklama
Hej dziewczyny ja wciąż czekam do 11 lipca wtedy powinnam dostac okres i będę robić test. Nie odczuwam żadnych objawów. Jedynie dwa dni temu wyszła mi opryszczka, myślicie ze może to być jeden z objawów czy raczej tego ze sobą nie łączyć?
słyszałam, że na początku ciąży może wyjść :) tak samo jak wszelkie infekcje. Trzymam mocno kciuki za testowanie ;) w moją rocznicę ślubu ;)

Możliwe, że powiązane

No na własne też nie wiem dorobić czy na te betę iść i kiedy do lekarza ☹ dziś 4+4 wiem wczesnie na lakarza ale sprawdzic czy wszystko na swoim miejscu..
Kobitki dopada mnie senność w ciągu dnia🙈
Jest 12 a ja ledwo oczy trzymam otwarte A tu papiery w pracy czekają..
Co z tą kawka w ciąży? Najczęściej pije czarna parzonabo ona stawia na nogi... ale już sama nie wiem ile moge☹

Powiem szczerze ze ja tez i jak skończę ten to kupię normalny i nie będę się rozdrabniac ginekolog powiedział żeby brać obojętnie który byle by go brać.
Tez wczesniej nie zwracalam uwagi dopoki mi homocysteina wysoka nie wyszla i zaleceniem bylo zbic wlasnie kwasem foliowym, ten zwykly nie pomagal wrecz podnosil sie wynik po nim, natomiast ten mi przypasowal dlatego go caly czas biore 😁 ktoras z was miala problem z homocysteiną lub ma mutację genu PAI 1? A moze ktos bierze zastrzyki z heparyny?

reklama
Do góry