reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
No poważnie nie było widać aż sama byłam w szoku a teraz to już nie da się ukryć bo ten brzuszek jest fest widoczny i tak jak mówisz jakby bliźniaki były ja nie wiem od czwgo to zależne. 🤷‍♀️🤷‍♀️🙈🙈
Mówią ze w kolejnych Ciążach widoczny jest szybciej. U mnie akurat się to na pewno nie sprawdziło.
Moja 3 ciąża (tzn6 ale w 3,4 i 5 nie zdążył urosnąć) i nie widać jeszcze. Tzn ja widzę zwłaszcza wieczorami ale jak wyjdę założę bluzę to nic a nic. Koleżance powiedziałam w piątek a w czwartek pod szkoła mnie widziała i nie uwierzyła ze już skończony 14 tydz. Ale wiem ze u niektórych i w 6 msc nic nie widać.

Ktoś mi mówił o migdałach zjadłam 3 a zwróciłam cła treść żołądka także to napewno odpada najwyżej gina zapytam w pitek też czym można zgage załagodzić
Jednemu pomoże drugiemu nie koniecznie. Mi to poradziła endokrynolog. Więc mi pomagało. Migdały i mleko. Ale ze mleka nie mogę to kombinuje.

Mówią ze w kolejnych Ciążach widoczny jest szybciej. U mnie akurat się to na pewno nie sprawdziło.
Moja 3 ciąża (tzn6 ale w 3,4 i 5 nie zdążył urosnąć) i nie widać jeszcze. Tzn ja widzę zwłaszcza wieczorami ale jak wyjdę założę bluzę to nic a nic. Koleżance powiedziałam w piątek a w czwartek pod szkoła mnie widziała i nie uwierzyła ze już skończony 14 tydz. Ale wiem ze u niektórych i w 6 msc nic nie widać.
U mnie tez 3 a w sumie 6 , tez 3 , 4 i 5 poronienie. I tak wam powiem ze widać mocno ale mam wrażenie że mniej niż w poprzednich

U mnie tez 3 a w sumie 6 , tez 3 , 4 i 5 poronienie. I tak wam powiem ze widać mocno ale mam wrażenie że mniej niż w poprzednich
O to przeżycia podobne jak u mnie 🙁 u mnie 3 to ciąża pozamaciczna była. Ją najbardziej przeżyłam, choć poronienia tez ale tej ektopowej nie zapomnę do końca życia - codziennie praktycznie sobie o tym przypominam. Ech...oby tu było dobrze 😊😊

reklama
My już po wizycie kontrolnej. Wszystko w porządku :) acard do 36 tygodnia, zmieniamy pregnę na prenatalne duo. A propos tuńczyka i innych ryb, lekarka powiedziała, że są tak zanieczyszczone, że w ogóle sie nie zaleca :( dzidzia duża rośnie, nie zmieniłyśmy jednak terminu porodu, podejrzewamy po prostu dużego bobasa :) na 80% chłopak! Za miesiąc będzie wiadomo na pewno :)

Do góry