reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja mam dziwne uczucie podczas kichania jak bym balonik z wodą miała, który podskakuje. Dziwne te objawy ciążowe. Najgorsze są mdłości 24/h I to od samego samego początku.

Ja z mdlosciami też walczę 24/h na dodatek Co wezmę żeby zejść to odrazu nadmiar śliny i ochota na jedzenie odchodzi 😣😣

reklama
Kurczę mi endokrynolog zlecil wlasnie ten femibion bo tam jest jod.... A jaka jest różnica między kwasem zwykłym a tym mwtynowym?
Szczerze to chyba lepszym wchłanianiem. Ale nie jestem pewna. A jeśli chodzi o jod to mam przepisany jodid 200 który zaczęłam brać od tamtego tygodnia. Także jeśli lekarz zalecił femibion to po prostu go stosuj. Ważne żeby dawka była odpowiednia 😉

Hej kochane ☺ jak tam poranek?? Jak się czujecie?? Ja czuję się średnio 🤢 mam chyba jadło wstręt 🙈 w piątek wizyta mam nadzieję że zobaczę już serduszko bijące 😍
Dzień dobry 😃 U mnie dziś lepszy poranek. Dwa ostatnie dni strasznie mnie wymęczyły. Cały czas byłam śpiąca. Nie mogłam tego opanować. Wczoraj o 21 jus spałam. Dwa dni temu miałam lekki brązowe plamienie. Straszny stres. Ale już nic nie leci. Cieszę się, że masz w piątek badanie ❤️😃 u mnie dopiero za tydzień 13.07

Dzień dobry 😃 U mnie dziś lepszy poranek. Dwa ostatnie dni strasznie mnie wymęczyły. Cały czas byłam śpiąca. Nie mogłam tego opanować. Wczoraj o 21 jus spałam. Dwa dni temu miałam lekki brązowe plamienie. Straszny stres. Ale już nic nie leci. Cieszę się, że masz w piątek badanie ❤😃 u mnie dopiero za tydzień 13.07
No to kciuki za badania 🙏

reklama
Dzień dobry 😃 U mnie dziś lepszy poranek. Dwa ostatnie dni strasznie mnie wymęczyły. Cały czas byłam śpiąca. Nie mogłam tego opanować. Wczoraj o 21 jus spałam. Dwa dni temu miałam lekki brązowe plamienie. Straszny stres. Ale już nic nie leci. Cieszę się, że masz w piątek badanie ❤😃 u mnie dopiero za tydzień 13.07
Trzymam mocno kciuki za badania 😍😍

Do góry