reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja mam dziwne uczucie podczas kichania jak bym balonik z wodą miała, który podskakuje. Dziwne te objawy ciążowe. Najgorsze są mdłości 24/h I to od samego samego początku.

Ja z mdlosciami też walczę 24/h na dodatek Co wezmę żeby zejść to odrazu nadmiar śliny i ochota na jedzenie odchodzi 😣😣

reklama
Kurczę mi endokrynolog zlecil wlasnie ten femibion bo tam jest jod.... A jaka jest różnica między kwasem zwykłym a tym mwtynowym?
Szczerze to chyba lepszym wchłanianiem. Ale nie jestem pewna. A jeśli chodzi o jod to mam przepisany jodid 200 który zaczęłam brać od tamtego tygodnia. Także jeśli lekarz zalecił femibion to po prostu go stosuj. Ważne żeby dawka była odpowiednia 😉

Hej kochane ☺ jak tam poranek?? Jak się czujecie?? Ja czuję się średnio 🤢 mam chyba jadło wstręt 🙈 w piątek wizyta mam nadzieję że zobaczę już serduszko bijące 😍
Dzień dobry 😃 U mnie dziś lepszy poranek. Dwa ostatnie dni strasznie mnie wymęczyły. Cały czas byłam śpiąca. Nie mogłam tego opanować. Wczoraj o 21 jus spałam. Dwa dni temu miałam lekki brązowe plamienie. Straszny stres. Ale już nic nie leci. Cieszę się, że masz w piątek badanie ❤️😃 u mnie dopiero za tydzień 13.07

Dzień dobry 😃 U mnie dziś lepszy poranek. Dwa ostatnie dni strasznie mnie wymęczyły. Cały czas byłam śpiąca. Nie mogłam tego opanować. Wczoraj o 21 jus spałam. Dwa dni temu miałam lekki brązowe plamienie. Straszny stres. Ale już nic nie leci. Cieszę się, że masz w piątek badanie ❤😃 u mnie dopiero za tydzień 13.07
No to kciuki za badania 🙏

reklama
Dzień dobry 😃 U mnie dziś lepszy poranek. Dwa ostatnie dni strasznie mnie wymęczyły. Cały czas byłam śpiąca. Nie mogłam tego opanować. Wczoraj o 21 jus spałam. Dwa dni temu miałam lekki brązowe plamienie. Straszny stres. Ale już nic nie leci. Cieszę się, że masz w piątek badanie ❤😃 u mnie dopiero za tydzień 13.07
Trzymam mocno kciuki za badania 😍😍

Do góry