reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Witam . Miesiączka 25.05 . Owulacja na pewno była 20.06. 1.07. byłam u lekarza w sumie usłyszeć że nie ma przeciwwskazań do kolejnej ciąży. Mówił ,że śluzówka wygląda jakby miała być miesiączka lub bardzo wczesna ciąża . Sobota 2 piękne kreseczki :D . Cieszę się strasznie bo o poprzednia ciążę staraliśmy się 2 lata i nie chciałam znów tego przeżywać. Nie wiem kiedy iść do lekarza 🙉. A powiedzcie mi karmilyscie podczas ciąży ?

Witam . Miesiączka 25.05 . Owulacja na pewno była 20.06. 1.07. byłam u lekarza w sumie usłyszeć że nie ma przeciwwskazań do kolejnej ciąży. Mówił ,że śluzówka wygląda jakby miała być miesiączka lub bardzo wczesna ciąża . Sobota 2 piękne kreseczki :D . Cieszę się strasznie bo o poprzednia ciążę staraliśmy się 2 lata i nie chciałam znów tego przeżywać. Nie wiem kiedy iść do lekarza 🙉. A powiedzcie mi karmilyscie podczas ciąży ?
Gratulacje. Ja mam wizytę w Czwartek i to będzie mój 4t6d i też zastanawiam się czy nie za wcześnie 😋

@WiktoriaG witaj :) piekny masz termin, w moje urodziny :D
@YOUstynka w 4+6 pewnie bedzie widac pecherzyk, a czemu idziesz tak wczesnie?

U mnie dzis 5+0 i mysle na kiedy sie umowić, ale chyba na koniec lipca, to by bylo kolo 8 tygodnia, wtedy juz wszystko ladnie widac. Bety tez nie badam, bo nic to nie zmieni. W pierwszej ciazy zbadalam bete, fajnie przyrastala a i tak sie ciaza zatrzymala w 8-9 tygodniu, wiec w drugiej nie badalam i poszlam do gina w 7 tyg i teraz planuje tak samo.

reklama
Hej nowe ciężarówki.
Ja też będę chciała umówić się do ginekologa jak coś na początku zobaczyć pęcherzyk, ponieważ jedna ciąża pozamaciczna była u mnie...

Do góry