reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Testowałam już w czerwcu. Co było dla mnie wielkim zaskoczeniem, aż zaniemówiłam widząc pozytywne testy. Idę na usg a wewnętrznie mam obawy ze może być coś nie tak. Ale czas pokaże 😊
Najgorsze są te nasze wewnętrzne obawy. Bądź dobrej myśli na pewno jest wszystko dobrze i fasoleczka rozwija się prawidłowo:) gratuluję:)

reklama
Najgorsze są te nasze wewnętrzne obawy. Bądź dobrej myśli na pewno jest wszystko dobrze i fasoleczka rozwija się prawidłowo:) gratuluję:)
NA razie nie będę dziękować, jeśli wszystko będzie dobrze na usg wtedy się trochę uspokoję. A u Ciebie na jakim etapie? Po wizycie czy przed?

Hej dziewczynki... przymierzałam się już trzy razy żeby tu napisać i w końcu zdecydowałam się nieśmiało przywitać... jestem już po poronieniu i w 3 cyklu ponownych starań zobaczyłam mocne dwie krechy 💪🏼 Termin @ mam na wtorek ale już wczoraj test był mocno jednoznaczny 😀
Jutro pójdę zbadać hcg, w środę powtórzę ale bardzo się boje, mam nadzieje ze tym razem wszystko będzie dobrze. Póki co boje się cieszyć, jakoś nie potrafię 😕 pozdrawiam Was wszystkie 😘

Hej dziewczynki... przymierzałam się już trzy razy żeby tu napisać i w końcu zdecydowałam się nieśmiało przywitać... jestem już po poronieniu i w 3 cyklu ponownych starań zobaczyłam mocne dwie krechy 💪🏼 Termin @ mam na wtorek ale już wczoraj test był mocno jednoznaczny 😀
Jutro pójdę zbadać hcg, w środę powtórzę ale bardzo się boje, mam nadzieje ze tym razem wszystko będzie dobrze. Póki co boje się cieszyć, jakoś nie potrafię 😕 pozdrawiam Was wszystkie 😘
Witaj i gratulacje 😁 ja tez jutro na hcg. Ja jestem po 3 poroniwniach i sie bardzo ciesze mimo ze nie mam pewnoaci ale tak naprawde zadna z nas nie ma 😕 trzeba byc dobrej mysli...

Mam nadzieje ze będzie dobrze :) musi być 😘 daj znać jutro jak wyniki. Jesteś już po terminie @?
Jestem 3 dni przed terminem testy wyszly tez bardzo wczesnie bo juz w sobote czyli w 24 dc przy 28. Znowu beta z czwartku <0.1 i juz stracilam nadzieje ale cos mnie podkusilo i zeobilam rano sikanca i bylam naprawde w szoku... Ja wynik gdzies okolo 18.00 bede miala a ty?

reklama
Jestem 3 dni przed terminem testy wyszly tez bardzo wczesnie bo juz w sobote czyli w 24 dc przy 28. Znowu beta z czwartku <0.1 i juz stracilam nadzieje ale cos mnie podkusilo i zeobilam rano sikanca i bylam naprawde w szoku... Ja wynik gdzies okolo 18.00 bede miala a ty?
Ja pewnie tez, najwcześniej ok 16. Pozytyw również pojawił się w 24 dc przy cyklach 27/28 wiec szok 😳
I doskonale rozumiem Twój strach, przeszłam to samo - w poprzedniej ciąży słaby przyrost bety, wizyty u lekarza które świadczyły o tym ze jest zle ale i tak wracałam do domu z nadzieja dopóki beta nie zaczęła spadać... nie przeżyje tego drugi raz. Trzymam za nas kciuki ❤️

Do góry