reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Testowałam już w czerwcu. Co było dla mnie wielkim zaskoczeniem, aż zaniemówiłam widząc pozytywne testy. Idę na usg a wewnętrznie mam obawy ze może być coś nie tak. Ale czas pokaże 😊
Najgorsze są te nasze wewnętrzne obawy. Bądź dobrej myśli na pewno jest wszystko dobrze i fasoleczka rozwija się prawidłowo:) gratuluję:)

reklama
Najgorsze są te nasze wewnętrzne obawy. Bądź dobrej myśli na pewno jest wszystko dobrze i fasoleczka rozwija się prawidłowo:) gratuluję:)
NA razie nie będę dziękować, jeśli wszystko będzie dobrze na usg wtedy się trochę uspokoję. A u Ciebie na jakim etapie? Po wizycie czy przed?

Hej dziewczynki... przymierzałam się już trzy razy żeby tu napisać i w końcu zdecydowałam się nieśmiało przywitać... jestem już po poronieniu i w 3 cyklu ponownych starań zobaczyłam mocne dwie krechy 💪🏼 Termin @ mam na wtorek ale już wczoraj test był mocno jednoznaczny 😀
Jutro pójdę zbadać hcg, w środę powtórzę ale bardzo się boje, mam nadzieje ze tym razem wszystko będzie dobrze. Póki co boje się cieszyć, jakoś nie potrafię 😕 pozdrawiam Was wszystkie 😘

Hej dziewczynki... przymierzałam się już trzy razy żeby tu napisać i w końcu zdecydowałam się nieśmiało przywitać... jestem już po poronieniu i w 3 cyklu ponownych starań zobaczyłam mocne dwie krechy 💪🏼 Termin @ mam na wtorek ale już wczoraj test był mocno jednoznaczny 😀
Jutro pójdę zbadać hcg, w środę powtórzę ale bardzo się boje, mam nadzieje ze tym razem wszystko będzie dobrze. Póki co boje się cieszyć, jakoś nie potrafię 😕 pozdrawiam Was wszystkie 😘
Witaj i gratulacje 😁 ja tez jutro na hcg. Ja jestem po 3 poroniwniach i sie bardzo ciesze mimo ze nie mam pewnoaci ale tak naprawde zadna z nas nie ma 😕 trzeba byc dobrej mysli...

Mam nadzieje ze będzie dobrze :) musi być 😘 daj znać jutro jak wyniki. Jesteś już po terminie @?
Jestem 3 dni przed terminem testy wyszly tez bardzo wczesnie bo juz w sobote czyli w 24 dc przy 28. Znowu beta z czwartku <0.1 i juz stracilam nadzieje ale cos mnie podkusilo i zeobilam rano sikanca i bylam naprawde w szoku... Ja wynik gdzies okolo 18.00 bede miala a ty?

reklama
Jestem 3 dni przed terminem testy wyszly tez bardzo wczesnie bo juz w sobote czyli w 24 dc przy 28. Znowu beta z czwartku <0.1 i juz stracilam nadzieje ale cos mnie podkusilo i zeobilam rano sikanca i bylam naprawde w szoku... Ja wynik gdzies okolo 18.00 bede miala a ty?
Ja pewnie tez, najwcześniej ok 16. Pozytyw również pojawił się w 24 dc przy cyklach 27/28 wiec szok 😳
I doskonale rozumiem Twój strach, przeszłam to samo - w poprzedniej ciąży słaby przyrost bety, wizyty u lekarza które świadczyły o tym ze jest zle ale i tak wracałam do domu z nadzieja dopóki beta nie zaczęła spadać... nie przeżyje tego drugi raz. Trzymam za nas kciuki ❤️

Do góry