Najgorsze są te nasze wewnętrzne obawy. Bądź dobrej myśli na pewno jest wszystko dobrze i fasoleczka rozwija się prawidłowo gratulujęTestowałam już w czerwcu. Co było dla mnie wielkim zaskoczeniem, aż zaniemówiłam widząc pozytywne testy. Idę na usg a wewnętrznie mam obawy ze może być coś nie tak. Ale czas pokaże
reklama
NA razie nie będę dziękować, jeśli wszystko będzie dobrze na usg wtedy się trochę uspokoję. A u Ciebie na jakim etapie? Po wizycie czy przed?Najgorsze są te nasze wewnętrzne obawy. Bądź dobrej myśli na pewno jest wszystko dobrze i fasoleczka rozwija się prawidłowo gratuluję
Będę trzymać kciuki by się udało. I obie będziemy się w tym towarzystwie spotykac dłużej.Ja jestem świeżo po owulacji. Dziś dopiero 20 dc. Ale staraliśmy się intensywnie więc mam nadzieję że dopiero 13 lipca Ale będą dwie kreski
Mag1503
Fanka BB :)
Hej dziewczynki... przymierzałam się już trzy razy żeby tu napisać i w końcu zdecydowałam się nieśmiało przywitać... jestem już po poronieniu i w 3 cyklu ponownych starań zobaczyłam mocne dwie krechy Termin @ mam na wtorek ale już wczoraj test był mocno jednoznaczny
Jutro pójdę zbadać hcg, w środę powtórzę ale bardzo się boje, mam nadzieje ze tym razem wszystko będzie dobrze. Póki co boje się cieszyć, jakoś nie potrafię pozdrawiam Was wszystkie
Jutro pójdę zbadać hcg, w środę powtórzę ale bardzo się boje, mam nadzieje ze tym razem wszystko będzie dobrze. Póki co boje się cieszyć, jakoś nie potrafię pozdrawiam Was wszystkie
Marvelka89
Witaj i gratulacje ja tez jutro na hcg. Ja jestem po 3 poroniwniach i sie bardzo ciesze mimo ze nie mam pewnoaci ale tak naprawde zadna z nas nie ma trzeba byc dobrej mysli... |
Mag1503
Mam nadzieje ze będzie dobrze musi być daj znać jutro jak wyniki. Jesteś już po terminie @?
Witaj i gratulacje ja tez jutro na hcg. Ja jestem po 3 poroniwniach i sie bardzo ciesze mimo ze nie mam pewnoaci ale tak naprawde zadna z nas nie ma trzeba byc dobrej mysli...
Marvelka89
Moze nie tyle zle doswiadczenie, tylko w trzwch straconych ciazach sprawdzalam przyrost i zawsze byl on slaby.. I tylko pamietam te zle wiesci zwiazane z tym badaniem. Tylko w ostatniej bylo ok a na usg sie dowiedzialam ze sie zle rozwija w sumie nie wiem co gorsze...A czemu masz złe doświadczenia z beta?
Marvelka89
Jestem 3 dni przed terminem testy wyszly tez bardzo wczesnie bo juz w sobote czyli w 24 dc przy 28. Znowu beta z czwartku <0.1 i juz stracilam nadzieje ale cos mnie podkusilo i zeobilam rano sikanca i bylam naprawde w szoku... Ja wynik gdzies okolo 18.00 bede miala a ty?Mam nadzieje ze będzie dobrze musi być daj znać jutro jak wyniki. Jesteś już po terminie @?
reklama
Mag1503
Ja pewnie tez, najwcześniej ok 16. Pozytyw również pojawił się w 24 dc przy cyklach 27/28 wiec szokJestem 3 dni przed terminem testy wyszly tez bardzo wczesnie bo juz w sobote czyli w 24 dc przy 28. Znowu beta z czwartku <0.1 i juz stracilam nadzieje ale cos mnie podkusilo i zeobilam rano sikanca i bylam naprawde w szoku... Ja wynik gdzies okolo 18.00 bede miala a ty?
I doskonale rozumiem Twój strach, przeszłam to samo - w poprzedniej ciąży słaby przyrost bety, wizyty u lekarza które świadczyły o tym ze jest zle ale i tak wracałam do domu z nadzieja dopóki beta nie zaczęła spadać... nie przeżyje tego drugi raz. Trzymam za nas kciuki