Grabcia123
Fanka BB :)
Wybacz że to powiem ale masz straszna rodzinę i w takim razie się nie dziwię. Mam nadzieję że twoja teściowa nadrabia za całą twoją rodzinę [emoji4]
U mnie też napewno będzie taki tekst bo od zawsze moja mama chce żebym siedziała w domu z dziećmi a że teraz będzie 3 to będzie naciskać z każdej strony. Czasem to myślę czy tak nie mówi żebym jej nie mówiła żeby od czasu do czasu dzieci odwiedziła [emoji1745]
Moja rodzina ogólnie strasznie się wtrąca komentuje próbuje nastawiac przeciwko drugim dlatego wolę się trzymać z daleka bo 2 siostry się rozwodza A brat się rozstał z narzeczoną tyle wyszło z ich "złotych rad"..zresztą mi też już zaczynali dogadywać po co.obiad pod nos podstawiam , po co zajmuje się dokumentacja firmy męża jak mam swoją itp itd...A komentarze o rodzeniu dzieci bo moi rodzice widzieli mnie jako bizneswoman pracującą za granicą mająca fortune na koncie i bycie sama...niestety ja swoje życie inaczej widzę A co więcej dzieci nic nie przekreslily bo skończyłam 2 kierunki mam własną działalność ale wg nich nic nie robię nic nie osiągnęłam ...szkoda gadać...Oj niefajna sytuacja ale ja z rodziną tez nie mam najlepszego kontaktu. a nawet jak tylko dzieci rodzisz to tylko i wyłącznie to Twoja sprawa
A teściowa nadrobi za wszystkich..cieszy się z każdego dziecka jak ze swojego dzwoni kilka razy w tyg żeby jej wnuki przywieźć...jeszcze jakby się jej wnusia trafiła to myślę że oszlalaby ze szczęścia A że ma trudny czas za sobą to chyba dla niej najbardziej chciałabym żeby to była dziewczynka..bo sama ma 5 dzieci w tym 1 córke-chlopczyce.. I 3 wnuków żadnej wnuczki