Tak będę miała prenatalne w 21-23 tygodniu na to samo skierowanie. Bez pobierania krwi tylko samo usg z oceną rozwoju dziecka.Chyba moj post został przeleciany ... to powtorze pytanie do tych ktore mialy juz prenatalne i odebrały wyniki. Macie w 2 trymestrze kolejne badanie ???
reklama
Ja właśnie mam ten problem ze nienawidzę się smarować niczym ale już tak jak mówisz jest taka tarka ze no trzeba zacząć smarować bo aż wstyd...Tez mam problemy ze skórą. Zawsze mam skórę zwłaszcza na nogach i rękach suchą ale teraz to już tarka a rąk nie nawidze smarować, nawilżać itp. Kupiłam sobie płyn do kąpieli na suchą skore, ciekawe czy coś to da
Jeszcze całe dwa tygodnie coś czuję że będzie się ten czas wlókłBoooniu ja tez a mam dopiero 8 września... oby szybko ten czas nam zleciał
Ja już jutro i jak na szpilkach aby ten dzień jakoś minął a ciągnie się jak na złośćJeszcze całe dwa tygodnie coś czuję że będzie się ten czas wlókł
Będę trzymać kciuki o której godzinie masz prenatalneJa już jutro i jak na szpilkach aby ten dzień jakoś minął a ciągnie się jak na złość
Nacomi ma świetne olejki - można używać wszędzie, i na całe ciało i na włosy, gdzie tylko potrzeba.Ja kupiłam olejek z nacomi dla kobiet w ciąży. Trochę nie wierzę w cudowną moc przeciwko rozstępom, ale nawilża super i ma obłędny zapach. Nawet mojemu mężowi się wyjątkowo spodobał. Tylko zapach dość słodki, więc nie dla osób które źle reagują .
Ale myślę, że masło shea też będzie super. Kiedyś miałam jeszcze cukrowo-solny peeling do ciała z Evree i był super. Miałam wtedy mega suchą skórę na nogach w wakacje i szybko przywrócił je do normy.
Współczuję. U mnie na szczęście nie koszmary, ale mam bardzo wciągające sny, które mocno przeżywam. Więc często się budzę napięta i niespokojna, bo np. nie zdążyłam rozwiązać jakiejś zagadki -.-. A drugi typ snów to jakieś emocjonalne urywki z przeszłości. Dzisiaj np. chłopak, w którym podkochiwałam się całe liceum...
Ja z kolei mam mega suchą skórę i takie mini ranki - okrągłe czerwone większe i mniejsze placki, które się łuszczą. I generalnie wszędzie poza twarzą suchą skórę. Juzw dzieciństwie miałam stwierdzone AZS. Obecnie najlepiej łagodzi i te plamki i suchą skórę balsam natłuszczający z linii Oillan Med
Dopiero o 16.40 ale dobrze ze juz jutro bo cały tydzień myślałam że jajko zniosę a stres coraz większy pragnę usłyszeć że jest wszystko wporzadku nic więcej ale to chyba jak każda z nas dziękuję zaBędę trzymać kciuki o której godzinie masz prenatalne
Mój liczy tygodnie skończone ale co lekarz to inaczejJa mam dzisiaj 10+4 mój gin liczy to jako 11tydz
Hope_2807
Fanka BB :)
Ja to nogi nawilżam ale ręce to zawsze unikałamJa właśnie mam ten problem ze nienawidzę się smarować niczym ale już tak jak mówisz jest taka tarka ze no trzeba zacząć smarować bo aż wstyd...
Smarowania, balsamowania itp. A dłonie to już w ogóle. Aż wstyd bo czasami były takie suche ze wstyd pokazać je było. Mąż dla odmiany co po chwile używa kremu do rąk i wstyd się przyznać ale ma te dłonie delikatniejsze od moich zawsze mi powtarza „trzeba smarować” a ja „widać kto więcej robi w domu”.
reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Boże ja tak mam..głodna chodzę ale wszystko miw gardle stoi..nawet woda nie przejdzieZnowu regres. Dziś byłam w stanie zjeść owsianke, a potem nic. Jestem głodna, jest mi niedobrze, ale nie mam na nic apetytu. Boli mnie podbrzusze i chce mi się płakać. Kiepski dzień.