reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny mam mega sucha skrore na rekach i nogach czym nawilżacie ciało??
Ja kupiłam olejek z nacomi dla kobiet w ciąży. Trochę nie wierzę w cudowną moc przeciwko rozstępom, ale nawilża super i ma obłędny zapach. Nawet mojemu mężowi się wyjątkowo spodobał. Tylko zapach dość słodki, więc nie dla osób które źle reagują 🤮.

Ale myślę, że masło shea też będzie super. Kiedyś miałam jeszcze cukrowo-solny peeling do ciała z Evree i był super. Miałam wtedy mega suchą skórę na nogach w wakacje i szybko przywrócił je do normy.

Mnie też caly czas boli głowa. A jak już spie w nocy to same koszmary 😥

Współczuję. U mnie na szczęście nie koszmary, ale mam bardzo wciągające sny, które mocno przeżywam. Więc często się budzę napięta i niespokojna, bo np. nie zdążyłam rozwiązać jakiejś zagadki -.-. A drugi typ snów to jakieś emocjonalne urywki z przeszłości. Dzisiaj np. chłopak, w którym podkochiwałam się całe liceum...

reklama
Ja też miałam straszne koszmary...ale jak...a ta noc po wczorajszych badaniach cała przespana, bez złych myśli.
Za to pojawiaja mi się wymioty i to mnie martwi :( nie umiem sobie z tym poradzić. Wcześniej nie miałam.
Ja cały czas wymioty raz dłużej raz krócej ale dzień w dzień 😐i dzisiaj u gin znowu 2 kg mniej ale póki się dobrze czuje to się nie przejmuje

Znowu regres. Dziś byłam w stanie zjeść owsianke, a potem nic. Jestem głodna, jest mi niedobrze, ale nie mam na nic apetytu. Boli mnie podbrzusze i chce mi się płakać. Kiepski dzień.

Znowu regres. Dziś byłam w stanie zjeść owsianke, a potem nic. Jestem głodna, jest mi niedobrze, ale nie mam na nic apetytu. Boli mnie podbrzusze i chce mi się płakać. Kiepski dzień.
Ja wczoraj miałam dzień płaczliwy oj i to bardzo.... Generalnie jedzenie jakoś szczególnie do mnie też nie przemawia skubie coś od czasu do czasu ażeby było....

reklama
Dziewczyny jakie macie sposoby na mdłości? Tak jak za bardzo nie miałam tak teraz męczą codziennie.
Nawet pod prysznicem potrafią złapać 😒
Pomaga mi żucie miętowe gumy ale i to tylko na chwilę bo zaraz guma traci smak i znowu mdli.

Do góry