reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

No właśnie, bo ja zgłupiałam jedna ginekolog mówiła że mam zrobić prenatalne 9września a druga że lepiej między 15-20września i na razie nie przekładałem umiowinej wizyty
czyli termin porodu masz wyliczony z usg a nie z ostatniej miesiączki, u mnie usg i om sie pokrywają dzis 9+1 😉 na prenatalne moim zdaniem moze byc jeszcze zbyt wcześnie,ale może się nie znam🤷‍♀️ mi wyznaczyli na 24wrzesnia to bedzie 13tydzien

reklama
Dziewczyny ja dziś po USG, jestem już spokojniejsza. Pierdzioszek ma 2,21 cm :) serce jest, wszystko jest- nawet mi nogami machało podczas badania :) ciąża rozwija się prawidlowo, u mnie też ok, nie ma problemów z kosmówka itp. powiedziałam lekarzowi że chce zrobić prenatalne USG i pappa to powiedział że zrobimy za 3 tygodnie.
U mnie dziś 9+4, termin na 27 marca
😁👍 Super cieszę się że wszystko dobrze u Was 😁USG i pappa robisz prywatnie ?

czyli termin porodu masz wyliczony z usg a nie z ostatniej miesiączki, u mnie usg i om sie pokrywają dzis 9+1 😉 na prenatalne moim zdaniem moze byc jeszcze zbyt wcześnie,ale może się nie znam🤷‍♀️ mi wyznaczyli na 24wrzesnia to bedzie 13tydzien
Dziękuję😁 pójdę 9tego a najwyżej mnie przesuną na inny termin wazne żeby nie być za późno

A jak tam dziewczyny po 1 trymestrze czujecie ze objawy zmalały ?🙂
Może samopoczucie mam lepsze, ale wymiotuję częściej. Wczoraj i dzisiaj, a potem czuje się strasznie i nim dojdę do siebie to trochę mija. Mogę coś więcej zjeść. Ale nadal ochoty nie mam na większość produktów. Jeszcze u mnie ograniczenia ze względu na cukrzycę ciążową. 🤢

reklama
Do góry