Olka_Monolka
Fanka BB :)
O tak, zdecydowanie lepiej. Tylko zmęczenie zostało i te okropne bóle głowyA jak tam dziewczyny po 1 trymestrze czujecie ze objawy zmalały ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak, zdecydowanie lepiej. Tylko zmęczenie zostało i te okropne bóle głowyA jak tam dziewczyny po 1 trymestrze czujecie ze objawy zmalały ?
Hmm ja jestem w 9tygodniu i również mam termin na 30 marcaCześć jestem w pierwszej ciąży w 11tc i mam termin na 30marca ktoś z Was też ma taki termin ?
Ja 24wrzesnia 13tydzienKiedy masz badania prenatalne. ? Bo ja 9wrzesnia
Ja mam jakiś regres. Mdli mnie dziś.A jak tam dziewczyny po 1 trymestrze czujecie ze objawy zmalały ?
No właśnie, bo ja zgłupiałam jedna ginekolog mówiła że mam zrobić prenatalne 9września a druga że lepiej między 15-20września i na razie nie przekładałem umiowinej wizytyJa 24wrzesnia 13tydzien
Ja dziś też kiepsko się czuje raz mnie mdli raz mam zgagę .. a było tak dobrze bo miałam mdłości tylko w 6tygodniuJa mam jakiś regres. Mdli mnie dziś.