pewnie ten sam ktoś kto urlop macierzyński nazwał urlopem debil i tyle
Mam wrażenie że jeszcze trochę i następne skierowanie dostanę do psychiatry na cito
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie ten sam ktoś kto urlop macierzyński nazwał urlopem debil i tyle
Ja od października będę szła na urlop prace mam przedstawiciela także jeżdżę sporo... moja lekarka kazała mi iść na urlop już w sierpniu jak się dowiedziała jak pracuje ale mam mieć nowa umowę i stwierdzialam ze wytrzymam tym bardziej ze mdłości odpuściły... jem tylko cały czasCzy któraś z Was jest już na zwolnieniu ? Jak ja byłam u lekarza i usłyszał, ze pracuje w banku to powiedział ze mogę do samego porodu pracować...
Ja miałam wczoraj ból w lewym dosłownie pośladku i jak chodziłam i jak leżałam to bolało... ale wydaje mi się ze długo w jednej pozycji dzisiaj byłam i gdzieś mógłby być ucisk na rdzeń i dlatego...Ja pracuję w urzędzie ale lekarz od razu dał zwolnienie, ale może dlatego że w 6tc leżałam z krwawieniem w szpitalu.
Dziewczyny czy miałyście taki ból brzucha, lekki nie jakiś uciążliwy, ale promieniujący na plecy, tak na dole w lędźwiach. Nie jest to coś co by mi nie pozwalało funkcjonować ale to jest "nowy" ból dla mnie i nie wiem czy jest normalny...
Ja miałam tsh 3.55 przy normie 2.5... moja lekarka dała mi tabletki i po miesiącu stosowania tsh spadło do 1.34 także jestem szczęśliwa... fakt tabletki biorę z samego rana 30 min przed jedzeniemMa któraś problemy z tarczyca? Ja nigdy nie miałam a teraz mi wyszły złe wyniki:/ już mi lekarz zapowiedział ze czekają mnie tabletki
Ja jestem w 11 i nie da się nic ukryć może to tez przez tabletki i przez to ze jem czasy czasJa przy letroxie zaczelam przybierać z powietrza, musze pilnować posiłków i tego co jem wtedy jest w miarę ok. Ale juz widze ze ciaza to bedzie masakra wagowa, jestem w 8tygodniu a brzuch mam jak w 5miesiacu..eh
Ale kazdy jest inny na jednego działa tak na drugiego inaczej.
Mam taki sam8tydzien dopiero
Kochana 3 mam kciuki ze będzie dobrze. cuda się zdarzają . ja miałam 10% szans na ciąże i się udało Jesteśmy z TobąU mojego dziecka ostatnio ma usg wykryto obrzęk nie wiem co mnie czeka muszę czekać 2 tygodnie na badanie prenatalne . Dzieci z tym zazwyczaj umierają albo rodza sie chore np zespół turnera ,zdarzają się cuda kiedy się wchłania i jest dobrze Ale to naprawdę cuda. Pozostaje mi tylko czekać . Modlę się o cud .
Zwal to na hormony a to nie jest wcale tak że jak już masz dziecko to wszystko na lajcie ja 3 a zachowuje się jakbym nie pamiętała nic z poprzednich Ale dzieci mam w domu i mniej przez to czasu na odpoczynek więc poprostu wszystko mnie zastanawia i drażni.Podziwiam Was dziewczyny wszystkie które macie więcej niż 1 dziecko pierwsza ciąża a obaw i niepewności tyle że nie wiem kto nazwał ten czas "stanem błogosławionym"...chyba facet. Ja dzisiaj Tak się ponakręcałam obawami że nawet wieczorem się popłakałam nad jakimiś wpisami dziewczyn u których wyszły nieprawidłowości na prenatalnych i musiały podejmować decyzje albo hormony albo zaczynam świrować
Ja przy drugiej to już tak wykończona byłam że nie miałam siły wstawać Ale po skończeniu 3 miesiąca przesypia mi całe noce to wolę jednak w nocy spaćmój mąż tak zeswirowal po narodzinach corki ze pierwsza noc nie przespal bo sprWdzal czy oddycha a na następny dzien kupił monitor oddechu a wczesniej jak mu mowil o monitorze to mowil zeby nie wymyślać
Ja sama mówię że jak się młodsza nie uspokoi to się pakuję ja nie wiem po kim to ma ale naprawdę musi wejść w każdą dziurę i oczywiście się zaklinuje na szafki i meble się wspina a po kanapie jak skacze to się zastanawiam ile razy musi spaść żeby nie wchodzić ale to chyba nie ten typMam wrażenie że jeszcze trochę i następne skierowanie dostanę do psychiatry na cito