pewnie ten sam ktoś kto urlop macierzyński nazwał urlopemdebil i tyle
![]()
Mam wrażenie że jeszcze trochę i następne skierowanie dostanę do psychiatry na cito
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie ten sam ktoś kto urlop macierzyński nazwał urlopemdebil i tyle
![]()
Ja od października będę szła na urlopCzy któraś z Was jest już na zwolnieniu ? Jak ja byłam u lekarza i usłyszał, ze pracuje w banku to powiedział ze mogę do samego porodu pracować...
Ja miałam wczoraj ból w lewym dosłownie pośladku i jak chodziłam i jak leżałam to bolało... ale wydaje mi się ze długo w jednej pozycji dzisiaj byłam i gdzieś mógłby być ucisk na rdzeń i dlatego...Ja pracuję w urzędzie ale lekarz od razu dał zwolnienie, ale może dlatego że w 6tc leżałam z krwawieniem w szpitalu.
Dziewczyny czy miałyście taki ból brzucha, lekki nie jakiś uciążliwy, ale promieniujący na plecy, tak na dole w lędźwiach. Nie jest to coś co by mi nie pozwalało funkcjonować ale to jest "nowy" ból dla mnie i nie wiem czy jest normalny...
Ja miałam tsh 3.55 przy normie 2.5... moja lekarka dała mi tabletki i po miesiącu stosowania tsh spadło do 1.34Ma któraś problemy z tarczyca? Ja nigdy nie miałam a teraz mi wyszły złe wyniki:/ już mi lekarz zapowiedział ze czekają mnie tabletki![]()
Ja jestem w 11 i nie da się nic ukryćJa przy letroxie zaczelam przybierać z powietrza, musze pilnować posiłków i tego co jem wtedy jest w miarę ok. Ale juz widze ze ciaza to bedzie masakra wagowa, jestem w 8tygodniu a brzuch mam jak w 5miesiacu..eh
Ale kazdy jest inny na jednego działa tak na drugiego inaczej.![]()
Kochana 3 mam kciuki ze będzie dobrze.U mojego dziecka ostatnio ma usg wykryto obrzęk nie wiem co mnie czeka muszę czekać 2 tygodnie na badanie prenatalne . Dzieci z tym zazwyczaj umierają albo rodza sie chore np zespół turnera ,zdarzają się cuda kiedy się wchłania i jest dobrze Ale to naprawdę cuda. Pozostaje mi tylko czekać . Modlę się o cud .
Zwal to na hormonyPodziwiam Was dziewczyny wszystkie które macie więcej niż 1 dzieckopierwsza ciąża a obaw i niepewności tyle że nie wiem kto nazwał ten czas "stanem błogosławionym"...chyba facet. Ja dzisiaj Tak się ponakręcałam obawami że nawet wieczorem się popłakałam nad jakimiś wpisami dziewczyn u których wyszły nieprawidłowości na prenatalnych i musiały podejmować decyzje
albo hormony albo zaczynam świrować
Ja przy drugiej to już tak wykończona byłam że nie miałam siły wstawaćmój mąż tak zeswirowal po narodzinach corki ze pierwsza noc nie przespal bo sprWdzal czy oddycha a na następny dzien kupił monitor oddechua wczesniej jak mu mowil o monitorze to mowil zeby nie wymyślać
![]()
Ja sama mówię że jak się młodsza nie uspokoi to się pakujęMam wrażenie że jeszcze trochę i następne skierowanie dostanę do psychiatry na cito![]()