reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Cześć Dziewczyny! Jestem dziś po wizycie u lekarza. Jutro zaczynam 13 tc. Wyniki mam super, dzidzia też ma się świetnie. Rusza się jak szalona. Nawet zrobiła fikołka i zarzuciła nogi na ramiona 🤣 Coś niesamowitego. Duże przeżycie. Na 80% córeczka, która ma teraz 5,11 cm. Za tydzień mamy usg genetyczne.

Pani doktor zaleciła mi picie piwa bezalkoholowego. Za mało piję, a takie piwo podobno bardzo dobrze nawadnia. Polecam i Wam. Do 15-16 tyg. mogą być jeszcze mdłości i osłabienie. Jakbyście potrzebowały jakiś rad to piszcie. Ja ostatnio nie pisałam, bo bardzo źle się czułam. Słaba jak mucha jestem. Dziś trochę lepiej, ale to pewnie adrenalina 😉

reklama
Cześć Dziewczyny! Jestem dziś po wizycie u lekarza. Jutro zaczynam 13 tc. Wyniki mam super, dzidzia też ma się świetnie. Rusza się jak szalona. Nawet zrobiła fikołka i zarzuciła nogi na ramiona 🤣 Coś niesamowitego. Duże przeżycie. Na 80% córeczka, która ma teraz 5,11 cm. Za tydzień mamy usg genetyczne.

Pani doktor zaleciła mi picie piwa bezalkoholowego. Za mało piję, a takie piwo podobno bardzo dobrze nawadnia. Polecam i Wam. Do 15-16 tyg. mogą być jeszcze mdłości i osłabienie. Jakbyście potrzebowały jakiś rad to piszcie. Ja ostatnio nie pisałam, bo bardzo źle się czułam. Słaba jak mucha jestem. Dziś trochę lepiej, ale to pewnie adrenalina 😉
Dziś byłam na zwykłym usg bo oststnio nie dało się malucha zmierzyć. I mierzy 5 cm czyli tylko 11 mm mniej niż u Ciebie😊ale u mnie to 11t4d.

Same super wiadomości ☺️ Ile ja bym dała żeby do 16 tyg były wymioty😔dopiero u mnie początek a ja już pukam się w czoło że głupia jestem jak but🤦

reklama
No ja właśnie wczensiej miałam takie kłucie A teraz tak jak w okres . Martwię się asiorkiem długo coś się nie odzywa

Do góry