Nie możesz do tego tak podchodzić też mam krwiaka stosuje się do zaleceń gin i będzie dobrze! ja bynajmniej tak sobie tłumaczę że jak będę się pilnować to musi być dobrze oczywiście nie leżę cały czas bo mam dwójkę małych urwisów 3lata i 1.5 roczku i jak mąż jest w pracy to ja się nimi zajmuje a jak wraca to on a ja wtedy leżę do wieczora teraz mam go całe 4 dni więc tylko leżeć będę zrobię tylko obiad i tyleTrzymam kciuki za was :-*Dziewczyny jakiś paniczny strach mnie ogarnął że przez tego krwiaka coś się stanie dziecku...ciągle myślę że jak pójdę na wizyte usłysze; " przykro mi serduszko przestało bic" nie umiem sobie znaleźć miejsca
reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
No mój mąż wychodzi o 9 i średnio na 12h...tak to jestem sama... dużego masz krwiaka? Mój w poniedziałek był większy od dziecka...
Nie możesz do tego tak podchodzić też mam krwiaka stosuje się do zaleceń gin i będzie dobrze! ja bynajmniej tak sobie tłumaczę że jak będę się pilnować to musi być dobrze oczywiście nie leżę cały czas bo mam dwójkę małych urwisów 3lata i 1.5 roczku i jak mąż jest w pracy to ja się nimi zajmuje a jak wraca to on a ja wtedy leżę do wieczora teraz mam go całe 4 dni więc tylko leżeć będę zrobię tylko obiad i tyle [emoji6]
12x17mm jak byłam w 6/7 tc teraz 10 Tc jest a do lekarza mam 20 sierpnia i się okaże czy coś się dzieje żyje nadzieją że się wchłonieNo mój mąż wychodzi o 9 i średnio na 12h...tak to jestem sama... dużego masz krwiaka? Mój w poniedziałek był większy od dziecka...
Nie myśl o tym wszystko będzie dobrze. Zajmij głowę czymś poczytaj albo pooglądaj. Ja też się boje ale trzymam się musli że ostatnio było dobrze więc musi być. Trzymam za Ciebie kciukiTrzymam kciuki za was :-*Dziewczyny jakiś paniczny strach mnie ogarnął że przez tego krwiaka coś się stanie dziecku...ciągle myślę że jak pójdę na wizyte usłysze; " przykro mi serduszko przestało bic" nie umiem sobie znaleźć miejsca
Masz super sytuację Mój niestety 12 h bo sezon urlopowy a jak rano jest wolny to jedzie nam działkę sprzątać bo mamy zamiar się budować. Ciężko mi i jeszcze mi się wymioty nasilają ale muszę dać radę ty też dasz ☺Nie możesz do tego tak podchodzić też mam krwiaka stosuje się do zaleceń gin i będzie dobrze! ja bynajmniej tak sobie tłumaczę że jak będę się pilnować to musi być dobrze oczywiście nie leżę cały czas bo mam dwójkę małych urwisów 3lata i 1.5 roczku i jak mąż jest w pracy to ja się nimi zajmuje a jak wraca to on a ja wtedy leżę do wieczora teraz mam go całe 4 dni więc tylko leżeć będę zrobię tylko obiad i tyle
Ostatnia edycja:
U mnie 26.08, czyli kilka dni przed Tobą. Ale boję się31.08 mam prenatalne . Tupie nóżkami - już doczekać się nie mogę
Poziomka1982
Zaangażowana w BB
Poznań Obecnie 9+2. Waga wyjściowa 52, teraz +2kg. Od samego początku bez wymiotów. Kolejna wizyta we wtorek, prenatalne 3.09 .
Hej dziewczyny ja po wizycie dzidziuś ma 2cm i serduszko biło 174. Tylko pojawiła mi się krew w macicy, ale to chyba krwiak? Tak? Bo tak dziwnie lekarz powiedział. Dostałam luteinę i mam się oszczędzać, a wizyta dopiero za 4 tygodnie i to już będą prenetalne
A nie jest teraz termin miesiączki? U mnie w terminie miesiączki dostałam takich plamień. Miałam wtedy jakoś 8+4. Pani doktor powiedziała, że tobie tego. Dziecko jeszcze nie zajmuje całej macicy i ona zwyczajnie się złuszcza. Powiedziała, że tak się zdarza i mam się w ogóle tym nie przejmować. Także może u Ciebie tak jestHej dziewczyny ja po wizycie dzidziuś ma 2cm i serduszko biło 174. Tylko pojawiła mi się krew w macicy, ale to chyba krwiak? Tak? Bo tak dziwnie lekarz powiedział. Dostałam luteinę i mam się oszczędzać, a wizyta dopiero za 4 tygodnie i to już będą prenetalne
reklama
Asiorekk89
Fanka BB :)
A ja mam nadprogramową wizytę u innego lekarza gdyż miałam kilka bardzo silnych skurczy brzucha boje się czy z fasolka wszystko ok . Musiałam pójść do innego bo mój lekarz akurat dzisiaj nie przyjmuje ..
czekam w poczekalni ..
czekam w poczekalni ..