reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Trzymam kciuki za was :-*Dziewczyny jakiś paniczny strach mnie ogarnął że przez tego krwiaka coś się stanie dziecku...ciągle myślę że jak pójdę na wizyte usłysze; " przykro mi serduszko przestało bic" nie umiem sobie znaleźć miejsca
Nie możesz do tego tak podchodzić też mam krwiaka stosuje się do zaleceń gin i będzie dobrze! ja bynajmniej tak sobie tłumaczę że jak będę się pilnować to musi być dobrze oczywiście nie leżę cały czas bo mam dwójkę małych urwisów 3lata i 1.5 roczku i jak mąż jest w pracy to ja się nimi zajmuje a jak wraca to on a ja wtedy leżę do wieczora teraz mam go całe 4 dni więc tylko leżeć będę zrobię tylko obiad i tyle 😉

reklama
No mój mąż wychodzi o 9 i średnio na 12h...tak to jestem sama... dużego masz krwiaka? Mój w poniedziałek był większy od dziecka...
Nie możesz do tego tak podchodzić też mam krwiaka stosuje się do zaleceń gin i będzie dobrze! ja bynajmniej tak sobie tłumaczę że jak będę się pilnować to musi być dobrze oczywiście nie leżę cały czas bo mam dwójkę małych urwisów 3lata i 1.5 roczku i jak mąż jest w pracy to ja się nimi zajmuje a jak wraca to on a ja wtedy leżę do wieczora teraz mam go całe 4 dni więc tylko leżeć będę zrobię tylko obiad i tyle [emoji6]

Trzymam kciuki za was :-*Dziewczyny jakiś paniczny strach mnie ogarnął że przez tego krwiaka coś się stanie dziecku...ciągle myślę że jak pójdę na wizyte usłysze; " przykro mi serduszko przestało bic" nie umiem sobie znaleźć miejsca
Nie myśl o tym wszystko będzie dobrze. Zajmij głowę czymś poczytaj albo pooglądaj. Ja też się boje ale trzymam się musli że ostatnio było dobrze więc musi być. Trzymam za Ciebie kciuki 😊

Nie możesz do tego tak podchodzić też mam krwiaka stosuje się do zaleceń gin i będzie dobrze! ja bynajmniej tak sobie tłumaczę że jak będę się pilnować to musi być dobrze oczywiście nie leżę cały czas bo mam dwójkę małych urwisów 3lata i 1.5 roczku i jak mąż jest w pracy to ja się nimi zajmuje a jak wraca to on a ja wtedy leżę do wieczora teraz mam go całe 4 dni więc tylko leżeć będę zrobię tylko obiad i tyle 😉
Masz super sytuację 😊 Mój niestety 12 h bo sezon urlopowy a jak rano jest wolny to jedzie nam działkę sprzątać bo mamy zamiar się budować. Ciężko mi i jeszcze mi się wymioty nasilają ale muszę dać radę ty też dasz ☺

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ja po wizycie dzidziuś ma 2cm i serduszko biło 174. Tylko pojawiła mi się krew w macicy, ale to chyba krwiak? Tak? Bo tak dziwnie lekarz powiedział. Dostałam luteinę i mam się oszczędzać, a wizyta dopiero za 4 tygodnie i to już będą prenetalne

Hej dziewczyny ja po wizycie dzidziuś ma 2cm i serduszko biło 174. Tylko pojawiła mi się krew w macicy, ale to chyba krwiak? Tak? Bo tak dziwnie lekarz powiedział. Dostałam luteinę i mam się oszczędzać, a wizyta dopiero za 4 tygodnie i to już będą prenetalne
A nie jest teraz termin miesiączki? U mnie w terminie miesiączki dostałam takich plamień. Miałam wtedy jakoś 8+4. Pani doktor powiedziała, że tobie tego. Dziecko jeszcze nie zajmuje całej macicy i ona zwyczajnie się złuszcza. Powiedziała, że tak się zdarza i mam się w ogóle tym nie przejmować. Także może u Ciebie tak jest ☺️

reklama
A ja mam nadprogramową wizytę u innego lekarza gdyż miałam kilka bardzo silnych skurczy brzucha 😢 boje się czy z fasolka wszystko ok . Musiałam pójść do innego bo mój lekarz akurat dzisiaj nie przyjmuje ..
czekam w poczekalni .. 😩

Do góry