reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Lekarz powiedział , ze spróbują tabletka ... Jak nie pójdzie to abrazja ( łyżeczkowanie )
Dziewczyny powiedzcie czy przez nadzerke mogło dojść do zatrzymania dziecka ?
Na 99 % nie powinno sie serduszko zatrzymac. Jezeli nad bedziesz nyslala o ciazy spróbuj zbadac sie na trombofilie wrodzoną. Wlasnie przy nadkrzepliwosci serduszko sie zatrzymuje. Zrobi sie malenki malutenki skrzep i niestety dochodzi do obumarcia. 😪

Ja wam tylko napiszę że lekarz przez telefon mówił że jak będę czuć że brzuch twardnieje to od razu się położyć i odpocząć bo to zły znak.

Na 99 % nie powinno sie serduszko zatrzymac. Jezeli nad bedziesz nyslala o ciazy spróbuj zbadac sie na trombofilie wrodzoną. Wlasnie przy nadkrzepliwosci serduszko sie zatrzymuje. Zrobi sie malenki malutenki skrzep i niestety dochodzi do obumarcia. 😪
Właśnie mi lekarz o tym powiedział , ten drugi u którego byłam ( ordynator ) jest zupełnie inny , miły ludzki , i nie bagatelizuje sprawy . Będziemy próbować za 3 mc znowu zajść w ciąże .

reklama
Jak widzicie to nie zalezy od nas... Mozemy sie oszczedzac lezec brac leki byc dobrej mysli ale jak ma byc tak bedzie 🙄 ja mam za 3 tygodnie wizyte i nie bede sie cgyba nastawiac na sane dobre wiesci...

Do góry