reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Lekarz powiedział , ze spróbują tabletka ... Jak nie pójdzie to abrazja ( łyżeczkowanie )
Dziewczyny powiedzcie czy przez nadzerke mogło dojść do zatrzymania dziecka ?
Na 99 % nie powinno sie serduszko zatrzymac. Jezeli nad bedziesz nyslala o ciazy spróbuj zbadac sie na trombofilie wrodzoną. Wlasnie przy nadkrzepliwosci serduszko sie zatrzymuje. Zrobi sie malenki malutenki skrzep i niestety dochodzi do obumarcia. 😪

Ja wam tylko napiszę że lekarz przez telefon mówił że jak będę czuć że brzuch twardnieje to od razu się położyć i odpocząć bo to zły znak.

Na 99 % nie powinno sie serduszko zatrzymac. Jezeli nad bedziesz nyslala o ciazy spróbuj zbadac sie na trombofilie wrodzoną. Wlasnie przy nadkrzepliwosci serduszko sie zatrzymuje. Zrobi sie malenki malutenki skrzep i niestety dochodzi do obumarcia. 😪
Właśnie mi lekarz o tym powiedział , ten drugi u którego byłam ( ordynator ) jest zupełnie inny , miły ludzki , i nie bagatelizuje sprawy . Będziemy próbować za 3 mc znowu zajść w ciąże .

reklama
Jak widzicie to nie zalezy od nas... Mozemy sie oszczedzac lezec brac leki byc dobrej mysli ale jak ma byc tak bedzie 🙄 ja mam za 3 tygodnie wizyte i nie bede sie cgyba nastawiac na sane dobre wiesci...

Do góry