Grabcia123
Fanka BB :)
U mnie wczoraj było 6t6d
Ja tez pewnie dopiero dowiem się w październiku aktualnie 8tc3d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez pewnie dopiero dowiem się w październiku aktualnie 8tc3d
Jak Ty sie kochana czujesz u nas widze że 2 dni roznicy jwst Ja dzis umieram. Czuje sie jak idź stąd i nie wracaj i jeszcze rozwolnienie i ból brzucha i tak w sumie od wczoraj wieczora. Naprawdę nie mam sily juz dzis. Spalam pol dnia co wstane to znowu sie klade. Strasznie sie czuje Slyszalam ze na przelomie 8/9 jest wlasnie najgorzej..." W 9 tygodniu ciąży twoja macica zaczyna się powiększać, możesz więc odczuwać tępy ból w podbrzuszu." wyjasniwnie mojego bólu ktory towarzyszy od wczoraj... I jeszcze jedno, podobno w 10,11 tc te mdłości sie mogą nasilać cos czuję że czeka mnie właśnie taki rozwój wydarzeń...Ja tez pewnie dopiero dowiem się w październiku aktualnie 8tc3d
U mnie dziś ból na dole po lewej stronie coś jakby kłucie jajnika , z objawów to ból piersi , senność i często chodzę siku ( wstaje nawet w środku nocy do toalety ) . Cieszę się , ze plamienia zupełnie odpuściłyJak Ty sie kochana czujesz u nas widze że 2 dni roznicy jwst Ja dzis umieram. Czuje sie jak idź stąd i nie wracaj i jeszcze rozwolnienie i ból brzucha i tak w sumie od wczoraj wieczora. Naprawdę nie mam sily juz dzis. Spalam pol dnia co wstane to znowu sie klade. Strasznie sie czuje Slyszalam ze na przelomie 8/9 jest wlasnie najgorzej..." W 9 tygodniu ciąży twoja macica zaczyna się powiększać, możesz więc odczuwać tępy ból w podbrzuszu." wyjasniwnie mojego bólu ktory towarzyszy od wczoraj... I jeszcze jedno, podobno w 10,11 tc te mdłości sie mogą nasilać cos czuję że czeka mnie właśnie taki rozwój wydarzeń...
Też tak sie czujecie? Bo tak sie zastanawiam czy takie rozbicie zle samopoczucie, niechęć w sumie do wszystkiego jest normalne? Niby slyszalam zw tak ale boję się
a czemu w pazdzierniku? Ja 8+6 i na poczatku września mam prenatalne wiec juz prawdopodbnie sie dowiem jak sie nie zakryje bobasJa tez pewnie dopiero dowiem się w październiku aktualnie 8tc3d
Ja właśnie nie jestem w stanie przewidzieć tych mdłości raz są raz nie... najgorsze są zakupy bo aż mi zle jak przechodzę koło niektórych produktów ostatnio nawet śmierdziało mi masło które mama w kuchni smarowala a ja byłam w drugim końcu mieszkania u mnie 8+4Jak Ty sie kochana czujesz u nas widze że 2 dni roznicy jwst Ja dzis umieram. Czuje sie jak idź stąd i nie wracaj i jeszcze rozwolnienie i ból brzucha i tak w sumie od wczoraj wieczora. Naprawdę nie mam sily juz dzis. Spalam pol dnia co wstane to znowu sie klade. Strasznie sie czuje Slyszalam ze na przelomie 8/9 jest wlasnie najgorzej..." W 9 tygodniu ciąży twoja macica zaczyna się powiększać, możesz więc odczuwać tępy ból w podbrzuszu." wyjasniwnie mojego bólu ktory towarzyszy od wczoraj... I jeszcze jedno, podobno w 10,11 tc te mdłości sie mogą nasilać cos czuję że czeka mnie właśnie taki rozwój wydarzeń...
Też tak sie czujecie? Bo tak sie zastanawiam czy takie rozbicie zle samopoczucie, niechęć w sumie do wszystkiego jest normalne? Niby slyszalam zw tak ale boję się
Nie wiem tak mi się napisało , być może w połowie września będę miała prenatalne , dowiem się na następnej wizycie 26.08,a czemu w pazdzierniku? Ja 8+6 i na poczatku września mam prenatalne wiec juz prawdopodbnie sie dowiem jak sie nie zakryje bobas
Mi niby nic nie smierdzi wszystko tak jak bylo, a mam prownanie bo z corka pamietam węch mialam mega wyostrzony, to na nic nie mam ochoty. Wlasnie masło, zrobilam ostatnio swoje w lidlusiu i nic wszystkim smakuje a mi kompletnie nie... Na sile jem kanapki bo jak juz glod czuje to jest jeszcze gorzej. Ja jak musze wyjsc z domu to mi sie plakac chce najlepiej to bym przelezala i przespala ten czasJa właśnie nie jestem w stanie przewidzieć tych mdłości raz są raz nie... najgorsze są zakupy bo aż mi zle jak przechodzę koło niektórych produktów ostatnio nawet śmierdziało mi masło które mama w kuchni smarowala a ja byłam w drugim końcu mieszkania u mnie 8+4
Chyba to indywidualna sprawa każdej kobiety. Obecnie jestem w 11 tyg i jest różnie. Są dni że jest ok tylko piersi czasem dokuczają. A są dni że w pracy wymiotuję jest mi niedobrze.Jak Ty sie kochana czujesz u nas widze że 2 dni roznicy jwst Ja dzis umieram. Czuje sie jak idź stąd i nie wracaj i jeszcze rozwolnienie i ból brzucha i tak w sumie od wczoraj wieczora. Naprawdę nie mam sily juz dzis. Spalam pol dnia co wstane to znowu sie klade. Strasznie sie czuje Slyszalam ze na przelomie 8/9 jest wlasnie najgorzej..." W 9 tygodniu ciąży twoja macica zaczyna się powiększać, możesz więc odczuwać tępy ból w podbrzuszu." wyjasniwnie mojego bólu ktory towarzyszy od wczoraj... I jeszcze jedno, podobno w 10,11 tc te mdłości sie mogą nasilać cos czuję że czeka mnie właśnie taki rozwój wydarzeń...
Ja wiem ze kazda ciąża jest inna, ale jednak te statystyki skądś się biorą ...Chyba to indywidualna sprawa każdej kobiety. Obecnie jestem w 11 tyg i jest różnie. Są dni że jest ok tylko piersi czasem dokuczają. A są dni że w pracy wymiotuję jest mi niedobrze.