Tysiek991
Zaangażowana w BB
Tak i bardzo ściemniały. Mialam bardzo jasne, teraz wręcz brązowe i boląDziewczyny, czy wam też powiększyły się brodawki??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak i bardzo ściemniały. Mialam bardzo jasne, teraz wręcz brązowe i boląDziewczyny, czy wam też powiększyły się brodawki??
Super bardzo się cieszęZobacz załącznik 1161276
Fasolka ma się dobrze. Serduszko bije 146/min. Ma całe 1.53 cm. Już jestem o wiele spokojniejsza jak usłyszałam serduszko.
Następna wizyta za 2 tygodnie
Czytałam , ze brodawki ciemnieją około 12 tcTak i bardzo ściemniały. Mialam bardzo jasne, teraz wręcz brązowe i bolą
U mnie już ściemniałyCzytałam , ze brodawki ciemnieją około 12 tc
Wiadomo nigdy nic nie musi pójść książkowo , każdy organizm jest innyU mnie już ściemniały
Mi tez tak mówił że 12+ niby można od 11 ale nie zapisują wcześniej.Prenatalne między 11+0 a 13+6. Tak na skierowaniu zapisał lekarz. Z tym, że jak dzwoniłam się umówić, to umówiła na 12+0.
U mnie niestety nie mozna z osobą towarzyszącą :-(Ja już po wizycie. Z dzidziusiem wszystko okej ❤.
07.09 mam usg genetyczne i liczę, że uda się żeby mąż poszedł ze mną .
U mnie niestety nie mozna z osobą towarzyszącą :-(