reklama
Niedobrana
Aktywna w BB
Spokojnie i bez panikiWitam, czy któraś z Was miała podwyzszone wyniki leukocytów i neutrofili? Odebrałam dziś wyniki i są na czerwono, strasznie jestem zmartwiona a wizyta u gin dopiero w piątek..
Najpierw sprawdź czy na pewno podane normy są dla ciężarnych, bo większość laboratoriów podaje standardowe i okazuje się, że w ciąży taki wynik jest zupełnie ok.
Wymienione krwinek wzrastają w celu wyeliminowania infekcji z organizmu. Jeśli ogólnie czujesz się dobrze, nie jesteś chora to możliwe że to coś małego, a podwyższenie krwinek jest jak najbardziej prawidłową reakcją. I tak warto skonsultować to z lekarzem na wizycie, ale myślę, że nie musisz się bać.
Dziękuję za odpowiedź, taki już ze mnie panikarz paskudny..Spokojnie i bez paniki
Najpierw sprawdź czy na pewno podane normy są dla ciężarnych, bo większość laboratoriów podaje standardowe i okazuje się, że w ciąży taki wynik jest zupełnie ok.
Wymienione krwinek wzrastają w celu wyeliminowania infekcji z organizmu. Jeśli ogólnie czujesz się dobrze, nie jesteś chora to możliwe że to coś małego, a podwyższenie krwinek jest jak najbardziej prawidłową reakcją. I tak warto skonsultować to z lekarzem na wizycie, ale myślę, że nie musisz się bać.
Też jestem po usgTrzymam kciuki, też mam dzis
Pewnie tak bo u mnie jak na razie owszem bolą, czasem mniej czasem więcej, ale koloru nie zmieniły, a jestem w 11 tygCzytałam , ze brodawki ciemnieją około 12 tc
Grabcia123
Fanka BB :)
Ja tak czytam i nie które z was na następnym usg będą znać już płeć A ja może dopiero gdzieś październiku i to końcem [emoji2356][emoji2356]
Invicta
Oo tak i to jakDziewczyny, czy wam też powiększyły się brodawki??
Asiorekk89
Ja tez pewnie dopiero dowiem się w październiku aktualnie 8tc3dJa tak czytam i nie które z was na następnym usg będą znać już płeć A ja może dopiero gdzieś październiku i to końcem [emoji2356][emoji2356]
reklama