reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja dopiero teraz sprawdziłam ten kalendarz chiński pierwszy raz 😀i wychodzi mi ze będę mieć drugiego syna 😀 zobaczymy czy się to sprawdzi. Z jednej strony świetnie bo mam wszystkie ciuchy i pierdolki po starszym, a z drugiej strony marzy Nam się córka 😀 jak wyjdzie chłopiec to za dwa lata już będziemy patrzeć żeby wyskoczyło na córkę 😂😀

reklama
U nas zaważył mój powrót do pracy po wakacjach. Nie chciałam wracać na chwilę.
Wiek swoją drogą... końcem roku 41 lat... :tak:
Jak to możliwe? Dopiero miałam tyle, co mój najstarszy syn - 16. :laugh2: Drugi też nastolatek. Bliźniaczki idą do szkoły. No i najmłodsza gwiazdeczka roczek.

Czy jest więcej starszych mam +35? I mam +3 dzieci?

My u stóp Bieszczad.
Ja mam 30 i dwójkę dzieci 😍😍

Do góry