Ja miałam tak przy synku, więc różnie bywaO ja mam to samo zapachy potrawy i mięso jest beee hehe [emoji3526][emoji3526]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam tak przy synku, więc różnie bywaO ja mam to samo zapachy potrawy i mięso jest beee hehe [emoji3526][emoji3526]
Ja w poprzedniej też przy synu ale zobaczyny jak to będzieJa miałam tak przy synku, więc różnie bywa
Są kalkulatory. Wyszukaj sobie. Wpisujesz dwa wyniki i oblicza Ci od razu przyrost. Powinien być conajmniej 66%Dziewczyny bo ja 1 raz w życiu będę robiłam pomimo że to moja 3 ciąża skoro wczoraj miałam 1130 to ile miej więcej powinna wyjść mi jutro pomożecie???
Tak tak ale ja druga betę jutro będę robiła więc dam znać i sprawdzę na tym kalkulator że.Są kalkulatory. Wyszukaj sobie. Wpisujesz dwa wyniki i oblicza Ci od razu przyrost. Powinien być conajmniej 66%
O tak mdłości od rana dziś bok piersi a myślałam że nie będzie mięso be i zapachyPo cichu dołączam. W poniedziałek 6 lipca wizyta u ginekologa
Dziewczyny, macie jakieś objawy? Bo u mnie tylko ból sutkow przy dotyku
Ja narazie nic. Z Synkiem zaczęły mi się objawy dopiero od 7tc. Zobaczymy jak będzie tym razem.Po cichu dołączam. W poniedziałek 6 lipca wizyta u ginekologa
Dziewczyny, macie jakieś objawy? Bo u mnie tylko ból sutkow przy dotyku
Ja mam 30 i dwójkę dzieciU nas zaważył mój powrót do pracy po wakacjach. Nie chciałam wracać na chwilę.
Wiek swoją drogą... końcem roku 41 lat...
Jak to możliwe? Dopiero miałam tyle, co mój najstarszy syn - 16. Drugi też nastolatek. Bliźniaczki idą do szkoły. No i najmłodsza gwiazdeczka roczek.
Czy jest więcej starszych mam +35? I mam +3 dzieci?
My u stóp Bieszczad.