reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny bo ja 1 raz w życiu będę robiłam pomimo że to moja 3 ciąża skoro wczoraj miałam 1130 to ile miej więcej powinna wyjść mi jutro pomożecie???
Ja przyznam że się średnio znam ;) nie jestem lekarzem, ale najlepiej sprawdzić na kalkulatorze. Ja jutro idę ;)

Mam nadzieję że jest ok, się wczoraj zrobiłam taki miks jedzeniowy, że myślałam że skończę w toalecie 🤣
Dziś mega ochota na kartacze z mięsem (czego nigdy nie byłam fanem) ogórki małosolne i kiszone. A dzis po pracy smalec dobrej jakości na wagę z ogórkiem kiszonym!! Zjadłam chyba 4 kromki chleba :D I na jutro do pracy znowu kartacze z ogórkiem kiszonym, arbuz itd pyyychaaa. A jak u Was z zachciankami?

reklama
Dziewczyny, a miewacie kłucie w pachwinach?
No właśnie chciałam pytać ogólnie o ból, boli mnie brzuch co dzień, najpierw bolalo mnie z lewej strony przez parę dni teraz boli mnie z prawej, dość mocno zauważalnie. Też tak macie czy że mną jest coś nie tak. Może to jakaś choroba albo endometrioza zamiast ciąży.

Ja się płci dowiedziałam w 12 tygodniu. Mały tak się pięknie nastawił, ze ginekolog nie zdążył spytać czy chce znac płeć i prawie wykrzyknął:”Oo chłopak!” 😁

ja na razie dolegliwości w sumie nadal nie mam... jedynie martwi mnie moje plamienie, dziś juz 6 dzień😟 hcg nie robiłam, ale dzisiejszy test był juz mocniej widoczny,a 3 dni temu słabiutko. Ale zaczynam tez odczuwać pieczenie jak na infekcje, a w 1 ciazy na samym początku miałam właśnie infekcje i tez wtedy plamilam

Ja przyznam że się średnio znam ;) nie jestem lekarzem, ale najlepiej sprawdzić na kalkulatorze. Ja jutro idę ;)

Mam nadzieję że jest ok, się wczoraj zrobiłam taki miks jedzeniowy, że myślałam że skończę w toalecie 🤣
Dziś mega ochota na kartacze z mięsem (czego nigdy nie byłam fanem) ogórki małosolne i kiszone. A dzis po pracy smalec dobrej jakości na wagę z ogórkiem kiszonym!! Zjadłam chyba 4 kromki chleba :D I na jutro do pracy znowu kartacze z ogórkiem kiszonym, arbuz itd pyyychaaa. A jak u Was z zachciankami?
Ja też idę na drugą betę jutro ja generalnie frytki robię sobie z ziemniaków mogłabym jeść i jeść z vegeta 😂😂🙈

Ja właśnie wróciłam od ginekologa i widziałam moją malutką Fasolkę 😍😍😍 na tym etapie ciąży wszystko jest w najlepszym porządku, następna wizyta za 3 tygodnie ☺️

Załączniki

• IMG_20200702_193825.jpg
    IMG_20200702_193825.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 108
reklama
Do góry