reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny bo ja 1 raz w życiu będę robiłam pomimo że to moja 3 ciąża skoro wczoraj miałam 1130 to ile miej więcej powinna wyjść mi jutro pomożecie???
Ja przyznam że się średnio znam ;) nie jestem lekarzem, ale najlepiej sprawdzić na kalkulatorze. Ja jutro idę ;)

Mam nadzieję że jest ok, się wczoraj zrobiłam taki miks jedzeniowy, że myślałam że skończę w toalecie 🤣
Dziś mega ochota na kartacze z mięsem (czego nigdy nie byłam fanem) ogórki małosolne i kiszone. A dzis po pracy smalec dobrej jakości na wagę z ogórkiem kiszonym!! Zjadłam chyba 4 kromki chleba :D I na jutro do pracy znowu kartacze z ogórkiem kiszonym, arbuz itd pyyychaaa. A jak u Was z zachciankami?

reklama
Dziewczyny, a miewacie kłucie w pachwinach?
No właśnie chciałam pytać ogólnie o ból, boli mnie brzuch co dzień, najpierw bolalo mnie z lewej strony przez parę dni teraz boli mnie z prawej, dość mocno zauważalnie. Też tak macie czy że mną jest coś nie tak. Może to jakaś choroba albo endometrioza zamiast ciąży.

Ja się płci dowiedziałam w 12 tygodniu. Mały tak się pięknie nastawił, ze ginekolog nie zdążył spytać czy chce znac płeć i prawie wykrzyknął:”Oo chłopak!” 😁

ja na razie dolegliwości w sumie nadal nie mam... jedynie martwi mnie moje plamienie, dziś juz 6 dzień😟 hcg nie robiłam, ale dzisiejszy test był juz mocniej widoczny,a 3 dni temu słabiutko. Ale zaczynam tez odczuwać pieczenie jak na infekcje, a w 1 ciazy na samym początku miałam właśnie infekcje i tez wtedy plamilam

Ja przyznam że się średnio znam ;) nie jestem lekarzem, ale najlepiej sprawdzić na kalkulatorze. Ja jutro idę ;)

Mam nadzieję że jest ok, się wczoraj zrobiłam taki miks jedzeniowy, że myślałam że skończę w toalecie 🤣
Dziś mega ochota na kartacze z mięsem (czego nigdy nie byłam fanem) ogórki małosolne i kiszone. A dzis po pracy smalec dobrej jakości na wagę z ogórkiem kiszonym!! Zjadłam chyba 4 kromki chleba :D I na jutro do pracy znowu kartacze z ogórkiem kiszonym, arbuz itd pyyychaaa. A jak u Was z zachciankami?
Ja też idę na drugą betę jutro ja generalnie frytki robię sobie z ziemniaków mogłabym jeść i jeść z vegeta 😂😂🙈

Ja właśnie wróciłam od ginekologa i widziałam moją malutką Fasolkę 😍😍😍 na tym etapie ciąży wszystko jest w najlepszym porządku, następna wizyta za 3 tygodnie ☺️

Załączniki

• IMG_20200702_193825.jpg
    IMG_20200702_193825.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 104
reklama
Do góry