netka.
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow jaka gromadka, superU nas zaważył mój powrót do pracy po wakacjach. Nie chciałam wracać na chwilę.
Wiek swoją drogą... końcem roku 41 lat...
Jak to możliwe? Dopiero miałam tyle, co mój najstarszy syn - 16. Drugi też nastolatek. Bliźniaczki idą do szkoły. No i najmłodsza gwiazdeczka roczek.
Czy jest więcej starszych mam +35? I mam +3 dzieci?
My u stóp Bieszczad.
U nas jest 6 lat różnicy i teraz było by 2.lata też nowość ciekawe jak to będzie.U nas 5,4,6 lat różnicy. Teraz byłoby 1,5 roku. To dla nas nowość. Czy są mamy dzieci rok po roku lub dwa lata różnicy? Jestem ciekawa nowych doświadczeń.
Ja miałam 2 lata różnicy i powiem wam, że idealnie.... Bawiły się że sobąU nas 5,4,6 lat różnicy. Teraz byłoby 1,5 roku. To dla nas nowość. Czy są mamy dzieci rok po roku lub dwa lata różnicy? Jestem ciekawa nowych doświadczeń.
Powodzenia w kwietniu!
Trzymam mocno kciuki.
Dajcie znać dziewczyny, jak się uda.
Tak, sprawdził się u nas 5 razy w 100%.
Po 2 chłopakach, dzięki niemu udało się z dziewczynkami.
Znajomym też. Czemu nie, nikt nic nie traci a może zyskać upragnioną płeć maluszka.
Teraz chcieliśmy dziewczynkę, ale nie czekaliśmy do sierpnia, więc wypada chłopiec. Chociaż okres był jeszcze w maju, więc może dziewczynka.
Kto Tobie wychodzi?
Mi niby też teraz zobaczymy jak to będzieMi by wychodziła dziewczynka
Kiedy można określić najszybciej płeć?Mi niby też teraz zobaczymy jak to będzie