reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
U nas zaważył mój powrót do pracy po wakacjach. Nie chciałam wracać na chwilę.
Wiek swoją drogą... końcem roku 41 lat... :tak:
Jak to możliwe? Dopiero miałam tyle, co mój najstarszy syn - 16. :laugh2: Drugi też nastolatek. Bliźniaczki idą do szkoły. No i najmłodsza gwiazdeczka roczek.

Czy jest więcej starszych mam +35? I mam +3 dzieci?

My u stóp Bieszczad.
Wow jaka gromadka, super

Dam znać na pewno [emoji4] oby kwiecień był nasz . Już zamówienie na paski owulacyjne zrobione w poniedziałek powinny być więc od 10 dc jedziemy z tematem żeby niczego nie przegapić [emoji23] w sumie dobrze że mąż w tym miesiącu nie wyjeżdża już w delegację [emoji23]
Powodzenia w kwietniu!
Trzymam mocno kciuki. :happy2:
Dajcie znać dziewczyny, jak się uda.

Tak, sprawdził się u nas 5 razy w 100%. :yes:
Po 2 chłopakach, dzięki niemu udało się z dziewczynkami.
Znajomym też. Czemu nie, nikt nic nie traci a może zyskać upragnioną płeć maluszka.
Teraz chcieliśmy dziewczynkę, ale nie czekaliśmy do sierpnia, więc wypada chłopiec. :happy2: Chociaż okres był jeszcze w maju, więc może dziewczynka.

Kto Tobie wychodzi? :biggrin2:

Mi by wychodziła dziewczynka 🎀😁

reklama
Do góry