reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja dzisiaj poszłam do pracy i oczywiscie znowu zaczelam wymiotować i złe sie czuje :( jeszcse koleżanka mnie wkurwia bo jej zimno i sie przyczepiła o klime ale mam ja gdzies, u nas dzisiaj 32 stopnie w cieniu, byłam w sukience na ramiaczkach i juz nie miałam sie z czego rozebrać. Jak jej zimno to niech ona sie ubierze. Ja mam prenatalne 8.09 robie usg i PAPPa tez. W sobote byłam u endo i okazało sie, ze wyniki mam bardzo dibre, zrobił mi tez usg tarczycy i węzłów, wszystko super ale leki i tak mam brać bo mam przejściowa niedoczynnosc przez ciaze. Mowil ze hormony wpływają na mózg dziecka i lepiej w moim przypadku brać leki skoro przy ich braniu mam idealny wynik niz probowac je odstawić. Od pt zaczynam urlop, całe szczęście bo wreszcie odpoczne i moze bede sie w końcu lepiej czuła

A co do boleści brzucha mnie tez kłuje i czasem mnie jeszcse boli jak na miesiaczke, wczesniej bolało mnie cześciej a teraz tylko czasami. Za to ukłucia częstsze ale to normalne. Najgorzej jak chce zakaszlec, a mam męczący duszący kaszel i mnie wtedy kłuje :( w środe jade do alergologa sprawdzic sie w strone astmy bo juz w sumie od kilku lat problem z tym kaszlem mam tylko raz był a raz nie.. w poprzedniej ciazy powodował mi skurcze przedwczesne, wiec teraz jak najszybciej chce go zdiagnozować

Ja dzisiaj poszłam do pracy i oczywiscie znowu zaczelam wymiotować i złe sie czuje :( jeszcse koleżanka mnie wkurwia bo jej zimno i sie przyczepiła o klime ale mam ja gdzies, u nas dzisiaj 32 stopnie w cieniu, byłam w sukience na ramiaczkach i juz nie miałam sie z czego rozebrać. Jak jej zimno to niech ona sie ubierze. Ja mam prenatalne 8.09 robie usg i PAPPa tez. W sobote byłam u endo i okazało sie, ze wyniki mam bardzo dibre, zrobił mi tez usg tarczycy i węzłów, wszystko super ale leki i tak mam brać bo mam przejściowa niedoczynnosc przez ciaze. Mowil ze hormony wpływają na mózg dziecka i lepiej w moim przypadku brać leki skoro przy ich braniu mam idealny wynik niz probowac je odstawić. Od pt zaczynam urlop, całe szczęście bo wreszcie odpoczne i moze bede sie w końcu lepiej czuła
Prenatalne i pappa kiedy sie robi bo mi ten moj lekarz to mowil ale ja polowy nie pamietam 🤦‍♀️ mnie tez dzis vardziej mdli niz zwykle juz bylo lepiej i na nowo 🤮 ale to tez powod do radosci tylko wez ciesz sie z takiego samopoczuvia.
Ja zabijam sobie czas gotujac o dziwo mi nic nie smierdzi. Zakupilam sobie lidlomixa i sie bawie 😅 Nawet nie tak jedzenie mi przeszkadza co napoje. Po coli mi niedobrze srrasznie i wogóle rakie napoje mi źle robią. Jedynie woda lekko gazowana i to zimna koniecznie...

Prenatalne i pappa kiedy sie robi bo mi ten moj lekarz to mowil ale ja polowy nie pamietam 🤦‍♀️ mnie tez dzis vardziej mdli niz zwykle juz bylo lepiej i na nowo 🤮 ale to tez powod do radosci tylko wez ciesz sie z takiego samopoczuvia.
Ja zabijam sobie czas gotujac o dziwo mi nic nie smierdzi. Zakupilam sobie lidlomixa i sie bawie 😅 Nawet nie tak jedzenie mi przeszkadza co napoje. Po coli mi niedobrze srrasznie i wogóle rakie napoje mi źle robią. Jedynie woda lekko gazowana i to zimna koniecznie...

Prenatalne między 11+0 a 13+6. Tak na skierowaniu zapisał lekarz. Z tym, że jak dzwoniłam się umówić, to umówiła na 12+0.

Ja też wlansie dzisiaj, trochę takie dziwne uczucie nie ? Nawet nie wiem jak to określić. Trochę się martwię że to coś złego A wizytę mam dopiero za tydzień
Mi przeszły te bóle... U mnie może być też to na tle nerwowym. Wizytę mam w środę to wszystkiego się dowiem. Wiem, że takie bóle to są normalne, ale ten niepokój zawsze się pojawia. Musimy wytrwać 😀 twarde z nas mamuśki 😀

reklama
Mi przeszły te bóle... U mnie może być też to na tle nerwowym. Wizytę mam w środę to wszystkiego się dowiem. Wiem, że takie bóle to są normalne, ale ten niepokój zawsze się pojawia. Musimy wytrwać 😀 twarde z nas mamuśki 😀
Mi też ;) wzielam magnez . Siostra mi powiedziała że takie bóle są normalne,mam taka nadzieję u mnie wizyta dopwiro za tydzień .

Do góry