Ja też byłam. U mnie 8t2d i serducho bije wszystko okWróciłam z badań Równo 9’tydzien 2.32 cm szczęścia. Teraz mam badanie 7.09 a wcześniej prenatalne
reklama
dzwoneczek8811
Fanka BB :)
miedzy 11 a 13+6. Ale najlepiej jakos chwile po 12 tc podobno. Czy miedzy 12 a 13 jakos tak mi mowil. Ja sie ostatnio kilka dni lepiej czułam i naprawde nie martwiłam sie w ogole brakiem tego objawu mam nadzieje, ze na urlopie bedzie troche lepiej ja mam termomixa jak sie bedziesz ktoregos dnia czuła dobrze to zrob z rana shakshuke na varomie! Albo chlebek ziolowy )) ja tez uwielbiam leczo i ogolnie mam kilka sprawdzonych przepisów, jak cos to pisz moze cos podpowiem )) aaaa i mam przepis na zajebiste ciasto czekoladowe cos jak brownie, miękkie w środku do tego na wierzchu mascarpone i maliny, pyszne jest naprawde i mega mega szybkiePrenatalne i pappa kiedy sie robi bo mi ten moj lekarz to mowil ale ja polowy nie pamietam mnie tez dzis vardziej mdli niz zwykle juz bylo lepiej i na nowo ale to tez powod do radosci tylko wez ciesz sie z takiego samopoczuvia.
Ja zabijam sobie czas gotujac o dziwo mi nic nie smierdzi. Zakupilam sobie lidlomixa i sie bawie Nawet nie tak jedzenie mi przeszkadza co napoje. Po coli mi niedobrze srrasznie i wogóle rakie napoje mi źle robią. Jedynie woda lekko gazowana i to zimna koniecznie...
I widzisz już spokojniejsza jestesJa też byłam. U mnie 8t2d i serducho bije wszystko ok
No tak ja tak Dalej myślę kiedy mamie powiedzieć Właśnie była u mnie bo córka 3 latka dzisiaj skończyłaI widzisz już spokojniejsza jestes
Marvelka89
Dziś zrobilam masełko rogaliki waniliowe z orzechami i pizzę nie bede codziennie robic bo moja waga tego nie wytrzyma na te ciasto to mozesz mi podeslac przepis na priv maz za dwa tygodnie wraca to bym taka niespodzianke zrobilamiedzy 11 a 13+6. Ale najlepiej jakos chwile po 12 tc podobno. Czy miedzy 12 a 13 jakos tak mi mowil. Ja sie ostatnio kilka dni lepiej czułam i naprawde nie martwiłam sie w ogole brakiem tego objawu mam nadzieje, ze na urlopie bedzie troche lepiej ja mam termomixa jak sie bedziesz ktoregos dnia czuła dobrze to zrob z rana shakshuke na varomie! Albo chlebek ziolowy )) ja tez uwielbiam leczo i ogolnie mam kilka sprawdzonych przepisów, jak cos to pisz moze cos podpowiem )) aaaa i mam przepis na zajebiste ciasto czekoladowe cos jak brownie, miękkie w środku do tego na wierzchu mascarpone i maliny, pyszne jest naprawde i mega mega szybkie
Ja jestem coraz bardziej spokojna juz dzis 8+5 wiec coraz blizej tego 12 moje ciążę sie konczyly kolejno w 9tc, 5tc i 7tc zatrzymanie serduszka . Wiec kazdy dzien jest dla mnie szczesliwy z tymi mdlosciami narzekam ale w duchu sie mega cieszę
Marvelka89
Moja mamulka wie i nie byla jakos mega happy, a dzis do mnie ze byla w sklepie ( obecnie jest w Niemczech) i w ostatniej chwili odeszla od stoiska z ubrankami czuje ze nic nie bede musiala kupywac na wyprawke Ja jej mowie wez sie opanuj bo to jednak jeszcze z miesiąc trzeba liczyc. Po prenatalnych to juz bede całkiem szczesliwa normalnie to bym sie upiła ze szczęściaNo tak ja tak Dalej myślę kiedy mamie powiedzieć Właśnie była u mnie bo córka 3 latka dzisiaj skończyła
Asiorekk89
Masz tak jak ja 8t2dJa też byłam. U mnie 8t2d i serducho bije wszystko ok
Grabcia123
Powiem.wam słuchajcie swoich intuicji.. lekarz robiąc usg powiedział że nic nie pokojacego nie widzi ale też że nie ufa temu sprzętu że szpitala i że wolał by mnie widzieć u siebie..na początku myślałam że skoro jest ok to po co..Ale nie dawało mi to spokoju gdzieś mówiłam sobie "A co jeśli ka rację i nie widzi wszystkiego, a jak coś się stanie to sobie nie wybacze" i te jego słowa że wolałaby mnie zobaczyć u siebie...wiec pojechałam do jego gabinetu i co ?? I dzidzia ma 9 mm A obok krwiak na 11mm...świat się posypał leki leżenie i strach ogromny strach
Invicta
Od dzisiaj tez mam ten segregator i to taka sama okładka jest meeegaZakupiłam dziewczyny segregator od mamy ginekolog „ jestem w ciąży „ i muszę przyznać , ze jest świetny zaraz sobie wszystko do niego powkłam
reklama
Swoim chyba powiem po prenatalnych jeśli będzie dobrze. Ciekawe czy wynik badania jest od razu czy jednak trzeba czekać.No tak ja tak Dalej myślę kiedy mamie powiedzieć Właśnie była u mnie bo córka 3 latka dzisiaj skończyła