Ja też byłam. U mnie 8t2d i serducho bije wszystko okWróciłam z badańRówno 9’tydzien 2.32 cm szczęścia. Teraz mam badanie 7.09 a wcześniej prenatalne
![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też byłam. U mnie 8t2d i serducho bije wszystko okWróciłam z badańRówno 9’tydzien 2.32 cm szczęścia. Teraz mam badanie 7.09 a wcześniej prenatalne
![]()
miedzy 11 a 13+6. Ale najlepiej jakos chwile po 12 tc podobno. Czy miedzy 12 a 13 jakos tak mi mowil. Ja sie ostatnio kilka dni lepiej czułam i naprawde nie martwiłam sie w ogole brakiem tego objawuPrenatalne i pappa kiedy sie robi bo mi ten moj lekarz to mowil ale ja polowy nie pamietammnie tez dzis vardziej mdli niz zwykle juz bylo lepiej i na nowo
ale to tez powod do radosci tylko wez ciesz sie z takiego samopoczuvia.
Ja zabijam sobie czas gotujac o dziwo mi nic nie smierdzi. Zakupilam sobie lidlomixa i sie bawieNawet nie tak jedzenie mi przeszkadza co napoje. Po coli mi niedobrze srrasznie i wogóle rakie napoje mi źle robią. Jedynie woda lekko gazowana i to zimna koniecznie...
I widzisz już spokojniejsza jestesJa też byłam. U mnie 8t2d i serducho bije wszystko ok![]()
No tak ja takI widzisz już spokojniejsza jestes![]()
Dziś zrobilam masełkomiedzy 11 a 13+6. Ale najlepiej jakos chwile po 12 tc podobno. Czy miedzy 12 a 13 jakos tak mi mowil. Ja sie ostatnio kilka dni lepiej czułam i naprawde nie martwiłam sie w ogole brakiem tego objawumam nadzieje, ze na urlopie bedzie troche lepiej
ja mam termomixa
jak sie bedziesz ktoregos dnia czuła dobrze to zrob z rana shakshuke na varomie! Albo chlebek ziolowy
)) ja tez uwielbiam leczo i ogolnie mam kilka sprawdzonych przepisów, jak cos to pisz moze cos podpowiem
)) aaaa i mam przepis na zajebiste ciasto czekoladowe cos jak brownie, miękkie w środku do tego na wierzchu mascarpone i maliny, pyszne jest naprawde i mega mega szybkie
![]()
Moja mamulka wie i nie byla jakos mega happy, a dzis do mnie ze byla w sklepie ( obecnie jest w Niemczech) i w ostatniej chwili odeszla od stoiska z ubrankamiNo tak ja takDalej myślę kiedy mamie powiedzieć
Właśnie była u mnie bo córka 3 latka dzisiaj skończyła
![]()
Masz tak jak ja 8t2dJa też byłam. U mnie 8t2d i serducho bije wszystko ok![]()
Od dzisiaj tez mam ten segregator i to taka sama okładkaZakupiłam dziewczyny segregator od mamy ginekolog „ jestem w ciąży „ i muszę przyznać , ze jest świetnyzaraz sobie wszystko do niego powkłam
![]()
Swoim chyba powiem po prenatalnych jeśli będzie dobrze. Ciekawe czy wynik badania jest od razu czy jednak trzeba czekać.No tak ja takDalej myślę kiedy mamie powiedzieć
Właśnie była u mnie bo córka 3 latka dzisiaj skończyła
![]()