reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Hej ile bierzcie luteiny ? Ja brałam do wczoraj progesteron cyclogest 400 mg raz na noc . Wczoraj zbadalam progesteron po 20 h od ostatniej dawki , wynik to 30 . I przechodzę teraz na luteine bo lekarz mi ja zapisał bo jest tańsza . I powiedział żebym dawkowala dwa razy po jedna . Czyli wyjdzie 200 mg w ciągu doby . Martwię się że to może być zalalo zwłaszcza że przyjmowała wczensje 400 . Wiecie coś na ten temat ? Ile wy przyjmijcie ?
Cześć, przyjmuje 100 mg rano luteiny i 100 mg wieczorem dopochwowo.

Tak bardzo mi przykro :( nie potrafię Ci doradzić, ja miałam zabieg w prywatnej klinice i tam mni nie bolało. Dostałam globulkę dopochwowa, wywołało skurcze i krwawienie i zabrali na oczyszczenie.
A ja miałam czyszczenie w szpitalu. Dostałam Cytotec i po ok 3h zaczeły sie skurcze. Wymiotowałam, biegunka, omdlenia, wszystko razem, makabryczny ból. I jak błagałam o kolejne znieczulenie to zabrali mnie pod narkozę i czyszczenie. Po zabiegu po 2 h o własnych siłach wyszłam bez bólu ze szpitala.

ja sie boje troche brać Diphergan a torecanu juz w ogole bym sie bała :( bije sie z myślami czy brać bo nie chce maluchowi zaszkodzić :( one jednak działają na układ nerwowy, boje sie troche.. dzisiaj poszłam do pracy i oczywiscie 5 razy juz wizyta w 🚽 :( ale narazie jakos sie trzymam.
Wiem o czym mówisz bo też się strasznie bałam ale lekarz mi mówił że gorsze jest to że zwymiotuje moje leki i zaryzykowałam.

reklama
Do góry