reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Hej ile bierzcie luteiny ? Ja brałam do wczoraj progesteron cyclogest 400 mg raz na noc . Wczoraj zbadalam progesteron po 20 h od ostatniej dawki , wynik to 30 . I przechodzę teraz na luteine bo lekarz mi ja zapisał bo jest tańsza . I powiedział żebym dawkowala dwa razy po jedna . Czyli wyjdzie 200 mg w ciągu doby . Martwię się że to może być zalalo zwłaszcza że przyjmowała wczensje 400 . Wiecie coś na ten temat ? Ile wy przyjmijcie ?
Cześć, przyjmuje 100 mg rano luteiny i 100 mg wieczorem dopochwowo.

Tak bardzo mi przykro :( nie potrafię Ci doradzić, ja miałam zabieg w prywatnej klinice i tam mni nie bolało. Dostałam globulkę dopochwowa, wywołało skurcze i krwawienie i zabrali na oczyszczenie.
A ja miałam czyszczenie w szpitalu. Dostałam Cytotec i po ok 3h zaczeły sie skurcze. Wymiotowałam, biegunka, omdlenia, wszystko razem, makabryczny ból. I jak błagałam o kolejne znieczulenie to zabrali mnie pod narkozę i czyszczenie. Po zabiegu po 2 h o własnych siłach wyszłam bez bólu ze szpitala.

ja sie boje troche brać Diphergan a torecanu juz w ogole bym sie bała :( bije sie z myślami czy brać bo nie chce maluchowi zaszkodzić :( one jednak działają na układ nerwowy, boje sie troche.. dzisiaj poszłam do pracy i oczywiscie 5 razy juz wizyta w 🚽 :( ale narazie jakos sie trzymam.
Wiem o czym mówisz bo też się strasznie bałam ale lekarz mi mówił że gorsze jest to że zwymiotuje moje leki i zaryzykowałam.

reklama
Do góry