Czasem nie pytaja, usg samo doda i tak te dni. A czasem tak by miec pewnosc ze wszystko sie zgadzaLekarz mnie o ostatnia miesiączkę nie pytal. Zmierzył dziecko i tyle. Więc trochę nie rozumiem o co chodzi.
reklama
Ardiankaa
Zaciekawiona BB
Witajcie, ja już tuptam i przebieram nogami.... Czekam na męża i jedziemy na wizytę. Mam takiego stresa, że aż mnie mdli.
Ogólnie samopoczucie na plus, żadnych stresujących objawów trochę tylko szybciej się męczę.
Dziewczyny, któraś pisała ze ma nadzieję, że będzie mieć kolejna córcię. Nie wierzycie co ja mam w głowie ja mam obawę, że będą bliźniaki! Mąż mówi, że mam uważać na słowa bo ja taka trochę czarownica jestem
Mamy już parkę w domu a teraz starania były po 3latach brania anty także z tymi jajeczkami to może być różnie
Ogólnie samopoczucie na plus, żadnych stresujących objawów trochę tylko szybciej się męczę.
Dziewczyny, któraś pisała ze ma nadzieję, że będzie mieć kolejna córcię. Nie wierzycie co ja mam w głowie ja mam obawę, że będą bliźniaki! Mąż mówi, że mam uważać na słowa bo ja taka trochę czarownica jestem
Mamy już parkę w domu a teraz starania były po 3latach brania anty także z tymi jajeczkami to może być różnie
Mocno trzymam kciuki, żeby było tak, jak byś chciałaWitajcie, ja już tuptam i przebieram nogami.... Czekam na męża i jedziemy na wizytę. Mam takiego stresa, że aż mnie mdli.
Gratuluję instynktu, serio! Ja już kilka razy miałam podejrzenia i było pudło. Tym razem jakoś mi to z głowy wyleciało a tu niespodziankaMoja pierwsza to było 9 , ale czułam ze jestem w ciąży mimo , ze każy mówił , ze to biochemiczna być może .
ja mam krótkie cykle 24-25 i regularne
Dla mnie skoro wiek z OM i wg usg się zgadza to jest okCzasem nie pytaja, usg samo doda i tak te dni. A czasem tak by miec pewnosc ze wszystko sie zgadza
Przy idealnych cyckach bedzie sie zgadzal, a przynajmniej powinnienDla mnie skoro wiek z OM i wg usg się zgadza to jest ok
Ja jestem w pierwszej ciazy, do lekarza chodzę prywatnie, rodzic chyba też bym chciała w prywatnym szpitalu...Ja jestem w pierwszej
Wizytę mam dopiero 11.08, ale mam zamiar chodzić prywatnie
Zle odpowiedziałam, przepraszam, nie umiem wykasować...Prowadzicie ciążę głównie prywatnie czy na NFZ?
Jest ktoś, kto jest w swojej pierwszej?
Ja jestem w pierwszej ciazy, do lekarza chodzę prywatnie, rodzic chyba też bym chciała w prywatnym szpitalu...
reklama
Niedobrana
Aktywna w BB
Zle odpowiedziałam, przepraszam, nie umiem wykasować...
Ja jestem w pierwszej ciazy, do lekarza chodzę prywatnie, rodzic chyba też bym chciała w prywatnym szpitalu...
Też myślałam nad porodem prywatnie, ale jednak ceny są wysokie i zastanawiam się czy warto. Plus nie chcę się nastawić tylko na jedno, bo jak coś będzie źle to i tak często trzeba w publicznym.