reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Witajcie, ja już tuptam i przebieram nogami.... Czekam na męża i jedziemy na wizytę. Mam takiego stresa, że aż mnie mdli.
Ogólnie samopoczucie na plus, żadnych stresujących objawów trochę tylko szybciej się męczę.
Dziewczyny, któraś pisała ze ma nadzieję, że będzie mieć kolejna córcię. Nie wierzycie co ja mam w głowie 🙈 ja mam obawę, że będą bliźniaki! Mąż mówi, że mam uważać na słowa bo ja taka trochę czarownica jestem🙊😂🙈
Mamy już parkę w domu a teraz starania były po 3latach brania anty także z tymi jajeczkami to może być różnie 🙈

Witajcie, ja już tuptam i przebieram nogami.... Czekam na męża i jedziemy na wizytę. Mam takiego stresa, że aż mnie mdli.
Ogólnie samopoczucie na plus, żadnych stresujących objawów trochę tylko szybciej się męczę.
Dziewczyny, któraś pisała ze ma nadzieję, że będzie mieć kolejna córcię. Nie wierzycie co ja mam w głowie 🙈 ja mam obawę, że będą bliźniaki! Mąż mówi, że mam uważać na słowa bo ja taka trochę czarownica jestem🙊😂🙈
Mamy już parkę w domu a teraz starania były po 3latach brania anty także z tymi jajeczkami to może być różnie 🙈
Mocno trzymam kciuki, żeby było tak, jak byś chciała 😊🤞

Moja pierwsza to było 9 🤣 , ale czułam ze jestem w ciąży mimo , ze każy mówił , ze to biochemiczna być może .
ja mam krótkie cykle 24-25 i regularne
Gratuluję instynktu, serio! Ja już kilka razy miałam podejrzenia i było pudło. Tym razem jakoś mi to z głowy wyleciało a tu niespodzianka 😉

reklama
Zle odpowiedziałam, przepraszam, nie umiem wykasować...
Ja jestem w pierwszej ciazy, do lekarza chodzę prywatnie, rodzic chyba też bym chciała w prywatnym szpitalu...

Też myślałam nad porodem prywatnie, ale jednak ceny są wysokie i zastanawiam się czy warto. Plus nie chcę się nastawić tylko na jedno, bo jak coś będzie źle to i tak często trzeba w publicznym.

Do góry