reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny zrobiłam dziś kolejny test jeden dzień po spodziewanym terminie @ i zobaczyłam dwie kreski. Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej bardzo się obawiam, bo w obecnej sytuacji ciąża wiele komplikuje. Ale staram się doszukiwać plusów. 😊
Gratulacje! 😊 Trzeba myśleć pozytywnie. Zobaczysz, że wszystko się samo rozwiąże. Dobre nastawienie, zdrowe odżywanie, trochę ruchu i głowa do góry! To nowa sytuacja, ale po mału się z nią oswoisz ❤️

Hej dziewczyny :D i ja dołączę do Was 😀 nie byłam jeszcze u lekarza ale planowany poród to koniec lutego, początek marca 🥰 Druga planowana ciąża, syn 7 miesięcy 😀
Witaj
Ale tu rozbieżności będą. Niektóre już wiedzą inne owulacja a wszystko w marcu 😄.
Ja wcześniejsze ciążę w 37 +5 rodziłam także jak się uda w tym cyklu to obstawiam marzec....

reklama
Do góry