Kamy_czek
Fanka BB :)
Dziś 28 dzień cyklu. Ostatnio miałam 26-34 dniowe. Poczekam do 30 i zrobię test apteczny jeżeli nie przyjdzie.Do kiedy czekasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 28 dzień cyklu. Ostatnio miałam 26-34 dniowe. Poczekam do 30 i zrobię test apteczny jeżeli nie przyjdzie.Do kiedy czekasz?
Gratulacje! Trzeba myśleć pozytywnie. Zobaczysz, że wszystko się samo rozwiąże. Dobre nastawienie, zdrowe odżywanie, trochę ruchu i głowa do góry! To nowa sytuacja, ale po mału się z nią oswoiszDziewczyny zrobiłam dziś kolejny test jeden dzień po spodziewanym terminie @ i zobaczyłam dwie kreski. Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej bardzo się obawiam, bo w obecnej sytuacji ciąża wiele komplikuje. Ale staram się doszukiwać plusów.
Witaj z nami superHej dziewczyny i ja dołączę do Was nie byłam jeszcze u lekarza ale planowany poród to koniec lutego, początek marca Druga planowana ciąża, syn 7 miesięcy
WitajHej dziewczyny i ja dołączę do Was nie byłam jeszcze u lekarza ale planowany poród to koniec lutego, początek marca Druga planowana ciąża, syn 7 miesięcy
Dziewczyny polecają z apteki dozJaki test polecacie, bo chce potwierdzić ciążę drugim testem zanim zadzwonię do lekarza. Na pink się zawiodłam, najlepiej dostępny w Rossmanie.
Polecam clearblueJaki test polecacie, bo chce potwierdzić cilżę drugim testem zanim zadzwonię do lekarza. Na pink się zawiodłam, najlepiej dostępny w Rossmanie.