reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Cześć Dziewczyny! ❤️ Jak się czujecie? Ja mam dziś 5+6 i w zasadzie poza brakiem miesiączki i lekko wrażliwymi piersiami (są też większe) nie mam żadnych objawów. Czy też, któraś z Was tak ma?

Już zaczynam się zastanawiać, czy wszystko jest ok. Nie mam żadnych innych objawów. W ogóle nie czuję, że jestem w ciąży 🙈 We wrześniu poroniłam i obawy wracają.

Cześć Dziewczyny! ❤ Jak się czujecie? Ja mam dziś 5+6 i w zasadzie poza brakiem miesiączki i lekko wrażliwymi piersiami (są też większe) nie mam żadnych objawów. Czy też, któraś z Was tak ma?

Już zaczynam się zastanawiać, czy wszystko jest ok. Nie mam żadnych innych objawów. W ogóle nie czuję, że jestem w ciąży 🙈 We wrześniu poroniłam i obawy wracają.
Spokojnie mam podobnie ale nie myślę o tym źle. Dzisiaj zrobiłam betę i zobaczę co pokaże dziś nawet mdłości jakoś nie mam a Ostatnio mnie meczyly strasznie.

Cześć Dziewczyny! ❤️ Jak się czujecie? Ja mam dziś 5+6 i w zasadzie poza brakiem miesiączki i lekko wrażliwymi piersiami (są też większe) nie mam żadnych objawów. Czy też, któraś z Was tak ma?

Ja się czuję jakby mnie walec przejechał 🙈 albo coś wymemlało i wypluło 😂 mdłości nie mam ale bolą mnie plecy piersi... I ogólnie czuje się słaba i spiaca 🙈 w pierwszej ciąży chodziłam do pracy do lutego a cc miałam w maju ☺️

Cześć Dziewczyny! ❤ Jak się czujecie? Ja mam dziś 5+6 i w zasadzie poza brakiem miesiączki i lekko wrażliwymi piersiami (są też większe) nie mam żadnych objawów. Czy też, któraś z Was tak ma?

Ja się czuję zupełnie normalnie co też dziś mnie trochę martwi. A jeszcze wczoraj pisałam, ze jestem oaza spokoju...😜 jedynie odczuwam zmęczenie ciagle. Ale nic poza tym, piersi mnie w ogóle nie bolą, a w pierwszej ciąży dotknąć sie ich nie dało tak bolały. Ale kazda ciąża jest inna, wiec trzeba być dobrej myśli i uzbroić sie w cierpliwość😉

Mnie boli głowa, mam opuchnięte dziąsła i czuję się połamana. Jestem też bardzo śpiąca i mam wrażliwe piersi. Zauważyłam też większy apetyt.
Wczorajsza beta poniżej 5 ale @ powinna być dopiero jutro. Kolejny test robię w piątek więc mam jeszcze nadzieję że to ciąża a nie wyjątkowo wredny PMS.

Ja się czuję zupełnie normalnie co też dziś mnie trochę martwi. A jeszcze wczoraj pisałam, ze jestem oaza spokoju...😜 jedynie odczuwam zmęczenie ciagle. Ale nic poza tym, piersi mnie w ogóle nie bolą, a w pierwszej ciąży dotknąć sie ich nie dało tak bolały. Ale kazda ciąża jest inna, wiec trzeba być dobrej myśli i uzbroić sie w cierpliwość😉
Wiem, że są ciąże bezobjawowe, ale jakoś w środku człowiek się tak zastanawia, czy jest ok. Masz rację. Bądźmy cierpliwe ❤️😘

reklama
Do góry