reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja tak miałam i usłyszałam serduszko. Nie panikuj proszę bo to niczemu dobremu nie służy :)
Wróciłam od mojego ginekologa przyjął mnie bez kolejki , jest już zarodek i echo serduszka ❤️ Według niego wszystko ok , zero krwiaków . Tak może być na początku ciąży ( spanikowałam , a dobiła mnie jeszcze ta beta ) powiedział ze beta mam się absolutnie już nie sugerować i jej nawet nie robić bo to nie jest diagnostyczne na tym etapie . Ale się cieszę ❤️

Mnie generalnie odrzuca od kawychc przed ciążą uwielbiałam ja i ze względu na bardzo bardzo niskie ciśnienie potrafiłam wypić nawet 5-6 kaw dziennie. Teraz jak jestem padnieta, muszę się mega zmusić, żeby ją wypić. Poprostu mnie odrzuca na samą myśl.
Mi znowu strasznie śmierdzi i jak się napije to wc.🤢

U mnie w dej ciązy wszystko opóźniało się o tydzień- dwa. W tym przypadku te tak było. Byłam na wizycie u gina 16 lipca i była totalna cisza. tydzień później 22 lipca na teście 2 kreski. Spokojnie, test ciążowy i bete najlepiej wykonać w dniu spodziewanej miesiączki jeśli nie przyjdzie. Trzymam kciuki, że wszystko się uda:)

Dziękuje. Potrzebuje takich słow :)

Wróciłam od mojego ginekologa przyjął mnie bez kolejki , jest już zarodek i echo serduszka ❤️ Według niego wszystko ok , zero krwiaków . Tak może być na początku ciąży ( spanikowałam , a dobiła mnie jeszcze ta beta ) powiedział ze beta mam się absolutnie już nie sugerować i jej nawet nie robić bo to nie jest diagnostyczne na tym etapie . Ale się cieszę ❤️
Dobrze że cię uspokoił 😊Nie martw się już i rośnijcie zdrowo 😁

Wróciłam od mojego ginekologa przyjął mnie bez kolejki , jest już zarodek i echo serduszka ❤ Według niego wszystko ok , zero krwiaków . Tak może być na początku ciąży ( spanikowałam , a dobiła mnie jeszcze ta beta ) powiedział ze beta mam się absolutnie już nie sugerować i jej nawet nie robić bo to nie jest diagnostyczne na tym etapie . Ale się cieszę ❤
Ha! Mówiłam 😎 super 🥰 Ja tez reaguje tak jak Ty, same się niepotrzebnie nakręcamy... mąż powiedział ze odetnie mi internet jak tak będę czytać o wszystkim ;)

Wróciłam od mojego ginekologa przyjął mnie bez kolejki , jest już zarodek i echo serduszka ❤ Według niego wszystko ok , zero krwiaków . Tak może być na początku ciąży ( spanikowałam , a dobiła mnie jeszcze ta beta ) powiedział ze beta mam się absolutnie już nie sugerować i jej nawet nie robić bo to nie jest diagnostyczne na tym etapie . Ale się cieszę ❤
Radość ogromna!!!! Prawdopodobnie jakieś nitki czerwonego śluzu się pojawiły gdyż w tym terminie miałaś dostać@. Ja tak miałam w poprzednich ciążach aż do 4 mca! Zawsze miałam stracha wiec wiem co przeżywałaś!
Ja mam wizytę dopiero w czwartek, jestem ciekawa co zobacze na usg gdyż u mnie to dopiero 5+3tc.

Mąż tez powtarza żeby nie czytać w internecie ale to czasami jest silniejsze ode mnie niestety. I mimo że w piątek słyszałam serduszko a pani ginekolog powiedziała że nie muszę mieć cały czas objawów to jednak cały czas jakiś niewielki ale stres . Mimo, że wiem że nie powinno się nic stać jak jest tak dobrze 🙂
Oj tak czytanie tylko denerwuje 🤷Ale jak się ma chwilkę czasu to nieważne 🤦

reklama
Do góry