reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Hej mam pytanie czy któraś z Was była już może na usg ? U mnie hcg wczoraj 840 . Zapisałam się na czwartek na usg , zależy mi żeby zobaczyć czy ciąża jest tam gdzie powinna . Był ktoś może już widział pecherzyk ? Przy jakiej wartości hcg ?
Podobno od 1000 już można zobaczyć Ale wiecie jak to jest można Ale nie że napewno .

reklama
Przyznam że zdurnialam :D sądziłam że skoro wychodzi 5tc to 5 a nie 6. Testuję 1 stronkę gdzie można prowadzić kalendarz, fajna ale płatna. I tam pokazuje,z jestem w 6 TC (5tc 1dz) to w końcu który haha

Załączniki

• Screenshot_20200701-085202.png
    Screenshot_20200701-085202.png
    50,5 KB · Wyświetleń: 70
Hej mam pytanie czy któraś z Was była już może na usg ? U mnie hcg wczoraj 840 . Zapisałam się na czwartek na usg , zależy mi żeby zobaczyć czy ciąża jest tam gdzie powinna . Był ktoś może już widział pecherzyk ? Przy jakiej wartości hcg ?
Podobno od 1000 już można zobaczyć Ale wiecie jak to jest można Ale nie że napewno .
[/QUOTpoczekaj 2-3 dni i powinno być widać ;)

Przyznam że zdurnialam :D sądziłam że skoro wychodzi 5tc to 5 a nie 6. Testuję 1 stronkę gdzie można prowadzić kalendarz, fajna ale płatna. I tam pokazuje,z jestem w 6 TC (5tc 1dz) to w końcu który haha

Ja podchodzę w ten sposób, że skończony 5tc, to jesteś w 5tc.
W przypadku miesięcy inaczej. Kończysz 5 miesiąc, jesteś w 6 miesiącu.

5+1 To juz 6 tydzień bo 5 pełnych się skonczylo. Tak mi sie wydaje ze sie zaokragla licząc od miesiączki ale generalnie od zaplodnienia I tak by wyszło inaczej lekarze różnie patrzą

5+1 To juz 6 tydzień bo 5 pełnych się skonczylo. Tak mi sie wydaje ze sie zaokragla licząc od miesiączki ale generalnie od zaplodnienia I tak by wyszło inaczej lekarze różnie patrzą
No właśnie, więc może i moje poczucie że ciąża jest trochę starsza niż 5 TC może być prawda, bo zaczął się 6 TC 😁

Kurde, jestem załamana:( W zeszłym tyg 2 testy beta hcg potwierdziły ciążę, progesteron też wysoki. Dziś zrobiłam kolejną betę, ale kupiłam też test z moczu Pink, chciałam mieć na pamiątkę a On wychodzi negatywny :( czy któraś z was miała taką sytuację, że testy domowe długo wychodziły negatywne a ciąża jednak się rozwijała? Coś czuję że to ciąża biochemiczna :(

Z tymi bocianami coś musi być na rzeczy. W każdej ciąży miałam bociana w tej jeszcze nie hehe w sumie u sąsiadki na dachu był więc nie daleko ale ja go nie widziałam heheh chyba se domy pomylił hehe

U nas to samo 😁 co jakąś ciąża w rodzinie to bociek 🙈😍 My jak wracaliśmy z nad morza (byłam tydzień po owulacji) po z drodze widzieliśmy stado bocianów na łące 😁 mówię Wam nigdy tyłu bocianów nie widziałam 😁. Ostatnio teściowa opowiadała ze jak nas w domu nie było to przeleciał nad domem 😁 w rodzinie jeszcze nikt nie wie :) Czekamy na piątkową wizytę i może odważymy się już pochwalić ☺️ Co do ciąży bliźniaczej 🙈 od zawsze mówiłam że chciałabym mieć bliźniaki 🙈 od jakiegoś czasu córka, mąż i dzieci brata chodzą i mówią że będziemy mieć bliźniaki 🙈 Szczerze nie wiem czy jestem na to gotowa wręcz na samą myśl jestem przerażona 😁 ale zdrówko najważniejsze reszta jakoś się ułoży ☺️

Kurde, jestem załamana:( W zeszłym tyg 2 testy beta hcg potwierdziły ciążę, progesteron też wysoki. Dziś zrobiłam kolejną betę, ale kupiłam też test z moczu Pink, chciałam mieć na pamiątkę a On wychodzi negatywny :( czy któraś z was miała taką sytuację, że testy domowe długo wychodziły negatywne a ciąża jednak się rozwijała? Coś czuję że to ciąża biochemiczna :(

Ten Pink to najbardziej czuły tak? Ten 10uml? Już kilka razy widziałam że wychodzi na nim słabsza kreska niż na tym 20/25 UML to dziwne 🤔 Może test był wadliwy? Nie martw się na zapas 😘 wszystko będzie dobrze :* jak masz jak to może idź do apteki po drugi test?

reklama
Te pink podobmo są słabe. Ja zamawiałam z allegro strumieniowe po 3.50 chyba wzięłam od razu 6 szt bo nie nastawiam się na ten miesiąc. Temperatura słaba.... A i opinie miały że wykrywaly ciążę nawet 4 dni przed @. Bardzo czule.

Do góry