reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
dla śmiechu,
Czy bocian przy moim domu oznacza ciążę?😂😋
20200630_183156.jpg

Dziewczyny czy Wy też czekacie z wielką niecierpliwością na wizytę u gina i USG? Ja mam dopiero 9 lipca i myślę że zwariuje do tego czasu... Codziennie się stresuje czy wszystko jest w porządku, nawet sobie co kilka dni powtarzam testy ciążowe 😅. Oszaleje...

Dziewczyny czy Wy też czekacie z wielką niecierpliwością na wizytę u gina i USG? Ja mam dopiero 9 lipca i myślę że zwariuje do tego czasu... Codziennie się stresuje czy wszystko jest w porządku, nawet sobie co kilka dni powtarzam testy ciążowe 😅. Oszaleje...
Ja o dziwo oaza spokoju 😜 ale może dlatego, że to druga ciaza... W pierwszej to oczywiście, że panika była, robiłam badania hcg z krwi itd. A teraz tylko test ciążowy i spokojnie sobie czekam na wizytę. W piątek mam się upomnieć, żeby mnie ginekolog umówił na przyszły tydzień, więc jeszcze nie wiem kiedy wizyta. Może nie spieszy mi się też że względu na doświadczenie z pierwszej ciąży. Miałam wtedy już dużo wcześniej umówiona wizytę u gina i akurat wypadła kilka dni po ledwo widocznym pozytywnym teście. No i w usg był pęcherzyk, ale jeszcze nie było serduszka. Więc musiałam przyjść za 2 tygodnie znowu na wizytę i wtedy się bardzo stresowałam czy będzie serduszko czy nie. Na szczęście bylo😍 teraz to serduszko ma prawie 2 lata i daje nieźle popalic😜

I ja... a ze mną jeszcze gorzej bo nie mam już ciążowych, więc robię testy owu 🤔😶

reklama
Do góry