reklama
Bardzo możliwe, obydla śmiechu,
Czy bocian przy moim domu oznacza ciążę?Zobacz załącznik 1141561
*Katarina*
Fanka BB :)
Dziewczyny czy Wy też czekacie z wielką niecierpliwością na wizytę u gina i USG? Ja mam dopiero 9 lipca i myślę że zwariuje do tego czasu... Codziennie się stresuje czy wszystko jest w porządku, nawet sobie co kilka dni powtarzam testy ciążowe . Oszaleje...
Kaarcia
Ja o dziwo oaza spokoju ale może dlatego, że to druga ciaza... W pierwszej to oczywiście, że panika była, robiłam badania hcg z krwi itd. A teraz tylko test ciążowy i spokojnie sobie czekam na wizytę. W piątek mam się upomnieć, żeby mnie ginekolog umówił na przyszły tydzień, więc jeszcze nie wiem kiedy wizyta. Może nie spieszy mi się też że względu na doświadczenie z pierwszej ciąży. Miałam wtedy już dużo wcześniej umówiona wizytę u gina i akurat wypadła kilka dni po ledwo widocznym pozytywnym teście. No i w usg był pęcherzyk, ale jeszcze nie było serduszka. Więc musiałam przyjść za 2 tygodnie znowu na wizytę i wtedy się bardzo stresowałam czy będzie serduszko czy nie. Na szczęście bylo teraz to serduszko ma prawie 2 lata i daje nieźle popalicDziewczyny czy Wy też czekacie z wielką niecierpliwością na wizytę u gina i USG? Ja mam dopiero 9 lipca i myślę że zwariuje do tego czasu... Codziennie się stresuje czy wszystko jest w porządku, nawet sobie co kilka dni powtarzam testy ciążowe . Oszaleje...
I ja... a ze mną jeszcze gorzej bo nie mam już ciążowych, więc robię testy owuDziewczyny czy Wy też czekacie z wielką niecierpliwością na wizytę u gina i USG? Ja mam dopiero 9 lipca i myślę że zwariuje do tego czasu... Codziennie się stresuje czy wszystko jest w porządku, nawet sobie co kilka dni powtarzam testy ciążowe . Oszaleje...
*Katarina*
Mi został jeszcze 1 ciążowyI ja... a ze mną jeszcze gorzej bo nie mam już ciążowych, więc robię testy owu
Czy wam owulacyjne wychodzą pozytywne jak jesteście w ciąży?
I ja... a ze mną jeszcze gorzej bo nie mam już ciążowych, więc robię testy owu [emoji848][emoji55]
Wszystko na to wskazuje Nam 2 tyg. temu bocian prawie na aucie wylądował Jakoś leciał z boku i dopiero jak zobaczył auto to sień podniósł w górę. Chyba do końca życia zostanie to z nami w pamięcidla śmiechu,
Czy bocian przy moim domu oznacza ciążę?Zobacz załącznik 1141561
reklama