To dobrze bo już się bałam, raz mam mdłości raz nie i jak za dobrze się czuje to się boję dwa dni temu widziałam bijące serduszko a teraz oprócz nabrzmiałych piersi dobrze się czuję. A chyba wolałbym wymiotować hahaJa jestem tylko senna i bolą mnie piersi. Dzisiaj doszedł śluz różowy. Myślę, każda ciąża jest inna. Moja 4 i każda inna
reklama
Invicta
Fanka BB :)
Ja bym chciała chociaż jeden dzień nie mieć mdlosciTo dobrze bo już się bałam, raz mam mdłości raz nie i jak za dobrze się czuje to się boję dwa dni temu widziałam bijące serduszko a teraz oprócz nabrzmiałych piersi dobrze się czuję. A chyba wolałbym wymiotować haha
Marvelka89
To dlaczego mowisz ze ciaza mlodsza ?Tak . Bo bolał mnie nawet jajnik .. zawsze tak miałam podczas owulacji , jednakże w każda z ciąż zachodziłam za pierwszym razem staran ( teraz tez tak było ) i ten charakterystyczny ból jajnika był zwiastunem owulacji - , ( ale podkreślam mogę się mylić
Marvelka89
Tez tak mowie jak juz czuje ze nie whtrzymam dłużej i wtedy wiem ze bardzo walczylam o ta ciążę i wiem ze jednak dam radeU mnie od wczoraj wieczorem objawy się bardzo nasiliły... aż dzisiaj prevomit wzięłam i wezmę tez na noc bo wcześniejsza co 2 h się budziłam... mdłości mdłości i jeszcz raz mdłości i sen mogłabym spac cały czas. Ale cały czas mówię sobie ze dam rade bo tyle się staraliśmy ze wszytsko zniosę
Witam wszystkich ! po wielu latach starania, jest nasza upragniona, wymarzona ciąża ❤ OM 12 czerwca, planowany termin porodu 20-21 marca. Jestem po pierwszej wizycie u lekarza, na razie poznałam pęcherzyk, a w naszym domu ostrożna radość jakiej nie da się opisać. Nie spodziewałam się objawów, mam wrażenie, że codziennie mocniejsze: senność, bóle głowy, nudności, ból podbrzusza - i kto mówi ze ciąża to nie choroba jak skupić się na pracy? Bardzo się cieszę na to forum bo planuje dużo dowiedzieć się od was dziewczyny, pozdrawiam gorąco
Asiorekk89
Lekarz tak mi powiedział - chyba zna się lepiej niż ja prawda ?To dlaczego mowisz ze ciaza mlodsza ?
Gabson123
A wiesz może czy branie luteiny wpływa na wynik progesteronu ? Bo mi gino kazała odstawić w przeciągu 3/4 dni luteine i chciałam dla swojej wiadomości i spokoju skontrolować czy aby przez odstawienie nie spadlo za dużoJa progesteron sama robiłam bo mam brać luteinę cały czas... wiec to dla mojej wiadomości... a tak to glukoza hcg tsh morfologia Gr krwi i mocz... po pierwszej wizycie doszły jeszcze różyczka i toksoplazmoza.
Marvelka89
To rozumiem, tylko skoro ciaza mlodsza to nie moglas miec w tym czasie owulacji tak? Tylko to chcialam sprostowac bez nerw kochana.Lekarz tak mi powiedział - chyba zna się lepiej niż ja prawda ?
Napisalas ze 14 dnia cyklu mialas owulacje czyli książkowo, czyli wtedy ciaza nie moglaby byc mlodsza. A ten ból na owulacje to moze cie zmylil lekko tak tez vywa gdy ciazy nie planujesz a pozniej bobo
Asiorekk89
Ależ ja się nie irytuje , nie robię się mądrzejsza od lekarza i podkreśliłam w swej wypowiedzi iż mogę się tez mylić co do Daty Owulacji .. , nie ma co rozkładać tego tematu na czynniki pierwsze tylko cierpliwie czekać na kolejna wizytęTo rozumiem, tylko skoro ciaza mlodsza to nie moglas miec w tym czasie owulacji tak? Tylko to chcialam sprostowac bez nerw kochana.
reklama
Z tego co wiem to luteina to jestprogesteron, bierzesz Luteine żeby podnieść poziom progesteron więc na pewno ma wpływ...A wiesz może czy branie luteiny wpływa na wynik progesteronu ? Bo mi gino kazała odstawić w przeciągu 3/4 dni luteine i chciałam dla swojej wiadomości i spokoju skontrolować czy aby przez odstawienie nie spadlo za dużo