Dziękuję bardzo za odpowiedz pomogła mi uspokoiłam sięJa też mam w kratkę mdłości najpierw 1.5tygodnia 24h/dobę..wymęczyło mnie potwornie, a teraz mam dzień przerwy i wraca, za chwilę 2 dni przerwy i znowu. Organizm dawkuje mi wydzielanie hormonu, żebym mogła nadrobić jedzenie, bo przy mdłościach jakie miałam nic nie jadłam na początku Także spokojnie, też się zestresowalam na początku, ale nie można, trzeba dbać o samopoczucie fasolki ☺
7t+4 ☺
reklama
Cieszę się, głowa do góry, nie ma co się denerwować i najgorzej szukać w necie, bo od razu najczarniejsze scenariuszeDziękuję bardzo za odpowiedz pomogła mi uspokoiłam się
Ja dziś na badania i mam mega stresa. Czy wszystko ok. U mnie mdłości raz są raz nie, już nie przywiązuje wagi do tych objawow, bo to tylko niepotrzebnie wprowadza w stan leków generalnie u mnie jest tak że mnie odpycha od wielu dań. Czekam z utęsknieniem na mój urlop, na błogie lenistwo jak w ten weekend. Wybrałam się do znajomych z córa nad jezioro (drugą córa tam była od kilku dni), woda piękna, pogoda piękna, leżałam, jadlam, leżałam i tak na zmianę. Odpoczywałam na całego, lepiej niż w domu. w domu zawsze jest coś do zrobienia.
Asiorekk89
Fanka BB :)
Ja np nie mam w ogóle mdłości ( w ciąży z córeczka tez nie miałam )Cieszę się, głowa do góry, nie ma co się denerwować i najgorzej szukać w necie, bo od razu najczarniejsze scenariusze
Tylko tkliwe i bolące piersi , senność , oraz częste oddawanie moczu , teraz doszły zachcianki na ryby w każdej postaci
Niedobrana
Aktywna w BB
Ja np nie mam w ogóle mdłości ( w ciąży z córeczka tez nie miałam )
Tylko tkliwe i bolące piersi , senność , oraz częste oddawanie moczu , teraz doszły zachcianki na ryby w każdej postaci
To ja mam w sumie podobnie, tylko bez zachcianki na ryby .
@Asiorekk89, a co do tkliwych piersi to z doświadczenia z poprzedniej ciąży polecasz już zmienić biustonosz na bardziej ciążowy, czy to nie ma sensu bo i tak raczej zaraz trzeba będzie wymienić?
Mąż tez powtarza żeby nie czytać w internecie ale to czasami jest silniejsze ode mnie niestety. I mimo że w piątek słyszałam serduszko a pani ginekolog powiedziała że nie muszę mieć cały czas objawów to jednak cały czas jakiś niewielki ale stres . Mimo, że wiem że nie powinno się nic stać jak jest tak dobrzeCieszę się, głowa do góry, nie ma co się denerwować i najgorzej szukać w necie, bo od razu najczarniejsze scenariusze
Invicta
Mój mąż to wręcz nie nawidzi wiadomości z internetu... ale człowiek wie żeby nie zaglądać to jednak jakoś same się strony otwierająMąż tez powtarza żeby nie czytać w internecie ale to czasami jest silniejsze ode mnie niestety. I mimo że w piątek słyszałam serduszko a pani ginekolog powiedziała że nie muszę mieć cały czas objawów to jednak cały czas jakiś niewielki ale stres . Mimo, że wiem że nie powinno się nic stać jak jest tak dobrze
Asiorekk89
Wiesz co ja kupiłam normalny gdzieś 5 mc ale większy , Teraz jeszcze się mieszczę w swoje biustonosze , ale piersi mam większe ... Są bardziej pełne niż przed ciąża , i niedługo będę musiała się wybrać już po większe biustonosze do sklepuTo ja mam w sumie podobnie, tylko bez zachcianki na ryby .
@Asiorekk89, a co do tkliwych piersi to z doświadczenia z poprzedniej ciąży polecasz już zmienić biustonosz na bardziej ciążowy, czy to nie ma sensu bo i tak raczej zaraz trzeba będzie wymienić?
reklama
Asiorekk89
Napisz kochana jak po wizycie , ściskam mocno kciukiDziewczyny no i nie mam dzisiaj mdłości tylko rano lekko a teraz czuje się normalnie już zapomniałam jak to jest cudowne uczucie dzisiaj wizyta u lekarza i trzymajcie kciuki ze dalej będę z wami