Domyślam się, że w tej sytuacji masz pewnie więcej obaw. Staraj się myśleć pozytywnie. Stres nie jest teraz potrzebny Może dla poczucia bezpieczenstwa skonsultuj się z dietetykiem albo porozmawiaj o tym problemie z ginekologiem. Jedz zdrowo, tyle ile trzeba. Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze ❤Wiem i mega to doceniam ale mimo tego że czekałam na to dzieciątko wieki całe, to czuje miliony obaw przede wszystkim z uwagi na moją nadwagę a nawet otyłość. Dopiero teraz oblecial mnie strach jakie to może mieć konsekwencje dla ciąży
reklama
I mi przypisała 1x luteinę 1x duphaston 1x acard 2x 2 tabletki magnezu w tym witamina no i nospa w razie wu... Mi dopiero za miesiąc kazała przyjść na wizytę ale się zastanawiam czy wcześniej do kogoś innego skoczyć na usg żeby sprawdzić czy aby nie rośnie....Ja mam krwiaka 16mmx6mm biorę 2x duphaston i 2x luteinę dopochwowo 3 sierpnia do kontroli..
A jak Crl ? Pytam bo mam dokladnie tak samo jak ty Tysiace obaw ... slyszalam serduszko . Lekarz potwierdzil zywa ciaze I mega sie ciesze . Ale tez boje. U mnie dzis 6,5 tygodnia crl 0,81cm az boje sie szukac w necie :/6t 6d
Jak tylko czas pozwoli to się tu zadomowie kurcze ja dopiero 5 t a chyba zauważyłam różowe rozstępyOj z nickami też mam problem. Ale wszystko się ogarnie ciąża druga. 8t 5d
Ja przy 6+5 miałam CRL 0,83 cmA jak Crl ? Pytam bo mam dokladnie tak samo jak ty Tysiace obaw ... slyszalam serduszko . Lekarz potwierdzil zywa ciaze I mega sie ciesze . Ale tez boje. U mnie dzis 6,5 tygodnia crl 0,81cm az boje sie szukac w necie :/
Super gratulacje Oby już żadna stąd nie zniknęłaHej dziewczyny:-) u mnie beta w środę wynosiła 486,9 a dziś w piatek 1777,0
SuperHej dziewczyny:-) u mnie beta w środę wynosiła 486,9 a dziś w piatek 1777,0
reklama
Jeśli wszystko będzie ok to i rozstępy zaakceptujeszJak tylko czas pozwoli to się tu zadomowie kurcze ja dopiero 5 t a chyba zauważyłam różowe rozstępy