reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Wiem i mega to doceniam ale mimo tego że czekałam na to dzieciątko wieki całe, to czuje miliony obaw przede wszystkim z uwagi na moją nadwagę a nawet otyłość. Dopiero teraz oblecial mnie strach jakie to może mieć konsekwencje dla ciąży
Domyślam się, że w tej sytuacji masz pewnie więcej obaw. Staraj się myśleć pozytywnie. Stres nie jest teraz potrzebny 😉 Może dla poczucia bezpieczenstwa skonsultuj się z dietetykiem albo porozmawiaj o tym problemie z ginekologiem. Jedz zdrowo, tyle ile trzeba. Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze 😃

reklama
Ja mam krwiaka 16mmx6mm biorę 2x duphaston i 2x luteinę dopochwowo 3 sierpnia do kontroli..
I mi przypisała 1x luteinę 1x duphaston 1x acard 2x 2 tabletki magnezu w tym witamina no i nospa w razie wu... Mi dopiero za miesiąc kazała przyjść na wizytę ale się zastanawiam czy wcześniej do kogoś innego skoczyć na usg żeby sprawdzić czy aby nie rośnie....

Zrobiłam dziś betę 18932 ale nie ma zarodka .z obliczeń wychodzi 6sty tydzień . Kompletnie tego nie rozumiem :(

reklama
Do góry