Patii26
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Długo mnie tu nie było, ale czytam Was co jakiś czas i nadrabiam właśnie Brak czasu niestety, ponieważ od wtorku wróciłam do pracy na pół etatu. W tym tygodniu wt-czw byłam po 4 h w pracy a w piątek 6h. Prace będę miała 3-4 dni w tygodniu po 6h, także fajnie, bo będę miała dni wolne na Nelke Gdy jestem w pracy to teściowa zostaje z nią i powiem Wam, że mała naprawdę sprawuje się cudownie Jest grzeczna, ładnie je, nie marudzi, jest pogodna i wesoła Martwiłam się, że będzie marudna za piersią, ale nie. Pierwszy dzień jak byłam w pracy i wróciłam to się mega ucieszyła i jak tylko ją wzięłam na ręce to od razu pociągnęła mnie na koszulkę, bo chciała cycusia i piła baaaardzo długo natomiast w piątek gdy byłam 6h w pracy i chciałam ją przystawić w domu to nie chciała, taka była żwawa i pełna energii i szczęśliwa, więc łącznie nie piła z piersi 8,5 h. Także fajnie, że tak sobie fajnie radzi A ja się cieszę nawet, że wróciłam do pracy ( nie sądziłam, że to powiem), bo potrzebowałam tego by wyjść do ludzi, inaczej się spędza ten dzień i lepiej się wraca do domu do córci