reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
@Figola3 dzieki za rade, zeby odczekac ok. 15 minut i wtedy dopiero zasiąsc na nocniku - udalo sie 😁 nie musial jakos dlugo siedziec, nie zdarzylismy nawet jednej ksiazeczki do konca przegladnac 😅 i wlasnie - jak sadzasz Domi, to siedzisz obok i ją zabawiasz, czy sama siedzi cierpliwie?
Ja wysadzam Melanię w toalecie, ona siedzi na nocniku, ja na sedesie.
Zawsze mi to działa, bo ona WSZYSTKO baśladuje, więc sikanie też.
Od miesiąca tylko jedna kupa ( na wyjeździe) w pieluchę.
Nie wiedziałam jak tę papkę przewinąć 🤣

Dziewczyny jakich używacie szczoteczek do zębów dla maluchów?
Bo ja mam taką silikonową ale wydaję mi się , że powinna już być chyba z włosiem...Może macie jakąś sprawdzoną??
Jordana polecam takie z dziurą w rączce. Można je kupić wszędzie, w biedronce są 2 paki chyba za 12zł

Edit : nie spojrzałam na posty wyżej 😂

Dziewczyny wybaczcie ze Wam na wątek wchodzę ale widzę ze macie roczne dzieci wiec pytanie do Was bo macie doświadczenie - czy zabawki typu garnuszek klocuszek , szczeniaczek uczniaczek - będą ok dla 9 Msc dziecka ? Możecie coś podsunąć napisać czym wasze dzieci się bawią , bawiły ? Uzupełniam dziecku zabawki bo już skromne grzechotki to mało , mamy wieże z klockami , sorter- ogródek , dacie jakieś pomysły ? Będę wdzięczna :)

reklama
Ja się obawiam sonicznej u takiego malucha bo sama wiem po sobie jak czasami mi ręka się przesunie i soniczna stuka mi tyłem w zęby więc u mojej chyba by sobie szybciej wybiła niż cokolwiek umyła🤣
Ja używałam dla starszej jak byla mala, dla tej tez takze ja polecam.później starsza dostala elektryczna teraz znowu soniczna 😂 zeby jak nówki, 6 lat. Takze ja polecam

Do góry