Patrz już ich ten zaszczyt nie kopnie bo większość w wieku mojej mamy jak dla mnie czy sn czy cc to jest poród tylko dwa różne sposoby i tyle.chyba żadna z nich nie miała cc, ze tak mowia dla mnie cc równie ważna jak sn i wyczyn! Po sn dochodzi sie zaswyczaj szybko do siebie po cc moze to trwać dluzej takze te co mowia ze cc to nie porod tylko wydobyciny niech kiedys sporobuje cc to pogadamy
reklama
Vingag
Fanka BB :)
5+6Bardzo mi przykro a który to był tydzień?trzymaj się mocno
dzwoneczek8811
dla mnie tak samo. W takim razie jedyne co im zostaje to sobie pogadaćPatrz już ich ten zaszczyt nie kopnie bo większość w wieku mojej mamy jak dla mnie czy sn czy cc to jest poród tylko dwa różne sposoby i tyle.
dzwoneczek8811
a jakie mialas długie cykle? U mnie tez ciaza młodsza ale tylko koło tygodnia. Za to poprzednia miałam prawie 2 tyg młodsza :/ ale cykle 40-42 dniowe. Nie martw sie na zapas!Właśnie wróciłam od lekarza i jest pęcherzyk ale jeszcze bez zarodka ..zmartwiłam się bo 6 tyg wychodzi ...dostałam luteinę dopochwowo ...boje się zrobić bety
Ja też jutro mam o 16 będziemy się razem stresować a który tydzień u Ciebie?Jutro o 16stej mam wizytę i mam nadzieję ,że będziemy się cieszyć póki co jestem dobrej myśli i nie mogę się już doczekać ...
Marvelka89
O jaaa podziwiam . Ja staram sie jeść domowo, mysle że tak jest też dobrze. Ale nie wmusilabym w siebie tyle warzyw . Pomidor odpada ogórek zielony też, cebula o matko na sam zapach mi słabo... Wlasnie zrobiłam sobie salatke ryż papryka kukurydza ogorek kiszony i jogurt naturalny sól pieprz do tego jakże fantastyczna konserwa . Jeszcze na poczatku pilam koktajl ze szpinakiem jednak sie chyba przejadlam za jakis czas znowu spróbuję. Owoce tak, wchodzą dosyc dobrze natomiast warzywa ewentualnie gotowane w sosie ale na surowo niestety nie .Bardzo staram się jeść zdrowo. Chociaż z ciążowych zachcianek to najlepiej zupka chińska by mi się marzyła [emoji6] najlepiej przyjmują mi się warzywa pokrojone w słupki i sos jogurtowy albo czosnkowy. A na obiad różne warzywne zupy. Albo krem albo zwykłe. Właśnie zjadłam z pomidorami chilli i kukurydza. Na kolację sałatki np z kaszą kus kus pomidorem cebulką i mozzarellą. I owoce. Dużo owoców. Nektarynki i czereśnie, albo borówki jako deser.
Tez to słyszałam a jak leżała ze mną jedna na sali po sn i miała razem ze mną cc to strasznie płakała że w życiu by się nie zgodziła bo ma porównanie i dla Niej to kobiety po cc są święteNie mam pojęcia o sn dla mnie to jak bajki o smokach i księżniczkach, ale kto powiedział, że każda kobieta musi doświadczyć sn? Nikt a osłuchałam się w pracy, bo same baby, cc to żaden poród i dopiero sn to doświadczenie która powinna przeżyć każdą kobieta
Ja teraz zajadam ogórki na kanapce i wykorzystuje mój stan bo normalnie nie jadam bo nie mogę a w poprzednich tak jadłam cytrusy. Zawsze po zakupach musiałam mieć mandarynki i pomarańczeO jaaa podziwiam . Ja staram sie jeść domowo, mysle że tak jest też dobrze. Ale nie wmusilabym w siebie tyle warzyw . Pomidor odpada ogórek zielony też, cebula o matko na sam zapach mi słabo... Wlasnie zrobiłam sobie salatke ryż papryka kukurydza ogorek kiszony i jogurt naturalny sól pieprz do tego jakże fantastyczna konserwa . Jeszcze na poczatku pilam koktajl ze szpinakiem jednak sie chyba przejadlam za jakis czas znowu spróbuję. Owoce tak, wchodzą dosyc dobrze natomiast warzywa ewentualnie gotowane w sosie ale na surowo niestety nie .
Niedobrana
Aktywna w BB
Bardzo staram się jeść zdrowo. Chociaż z ciążowych zachcianek to najlepiej zupka chińska by mi się marzyła [emoji6] najlepiej przyjmują mi się warzywa pokrojone w słupki i sos jogurtowy albo czosnkowy. A na obiad różne warzywne zupy. Albo krem albo zwykłe. Właśnie zjadłam z pomidorami chilli i kukurydza. Na kolację sałatki np z kaszą kus kus pomidorem cebulką i mozzarellą. I owoce. Dużo owoców. Nektarynki i czereśnie, albo borówki jako deser.
@MamaTolka a liczyłaś ile zjadasz kcal? Bo produkty brzmią świetnie, ale na warzywach ciężko 'nabić' odpowiednią ilość wartości odżywczych.
reklama
Ja też oba CC ze wskazań i byłam.przygotowywana od początku na toJa miałam 1 i 2 ze wskazań, 3 już musiała być. No i teraz też będzie cc. I ani razu to nie był mój wybór