O mamuniu jeden dzień przerwy i tyle do nadrobienia...
@Niedługo mama ja też używałam tych plastrów emla, nie wiem jak z nimi przy szczepionkach żywych ale ja naklejałam około godziny wcześniej ale i tak było opóźnienie w przyjęciach więc miała go dłużej na nodze.
Samego momentu wkłucia nie poczuła w ogóle ale już moment rozchodzenia się szczepionki był dla niej bolesny i był płacz.
A i właśnie sobie uzmysłowiłam , że chyba trzeba się umówić na 3 dawkę meningokoków
@Jagodakkk piękny torcik a pomysł z motylami super
@Fabryczna znowu mnie zaskoczyła tym razem wiedzą na temat owadów...wow...jestem pod wrażeniem
@Mary2094 i
@Patii26 zdrówka życzę...współczuję naprawdę bo ostatnio też przechodziłyśmy choróbsko i każda poprawa na zdrowiu przy tak małym dziecku jest na wagę złota....3majcie się dziewczyny
@Agn!eszka myślę , że 200 g zupki jest w porządku...moja zjada gdzieś około 200 g , chociaż wczoraj chciała trochę dokładki
Mi też jest ciężko ocenić czy się najada czy nie ale liczę , że jeśli po posiłku nie marudzi to jest chyba ok...chociaż z mojej na początku swojego życia niejedzącej córki której każdy ml mleka trzeba było wmuszać ostatnio zrobiła się coś papuśna istota
I mnie to cieszy